icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
24 april 2018 23:19
10

Har tråkigt, det påverkar vikten, och livet.

Hej alla glada och ni andra med, har man inte bekymmer så skaffarman sig det, blev less på min båtkärra så sålde den, beställde en ny men då prutade den som skulle köpa den till halva priset. Så det blev ingen affär. Men har två spekulanter en kommer 16 i morgon. Skillnaden min trailer i dag väger 350 kg och båten 165 + motor. Nya båtkärran väger 65 kg blir skillnad att få den upp ur sjön. Man byggde om rampen och lade plankor på längden inget fäste för bildäcken får ha rep i trailern blir lättare med 65 kg.

Sommar gardinerna upp, blev lite trivsammare och ljusare inne, klarade det själv med lite kluriga lösningar utan att lyfta tungt.

Motorsågen börjar påstå den ska komma denna väcka, lysrampen till bilen ligger i soffan, som vanligt motorsågen bara 37 % under ordnare pris men 2200 med tillbehören jag lyckades få med mig säljaren orkade inte räkna så han gav mig samma rabatt på allt ting.

Min billagar vän köpte en ljusramp på blackfredag för en tusenlapp, nu har det kommit en lite vassare ramp med samma dioder och samma ljus bild, som jag sa han skulle ha han är nöjd, lyckades få den nya för 790 kr 2200 kr under vad en annan kompis köpte samma ramp för och stod det var ordinarie pris. De lämnar 2 års garanti, man undrar om det är en piratkopia, men ett känt företag som säljer till utryckningsfordon. Eller har jag bara och var för ska jag betala mer för sakerna en vad jag behöver. Har ju hela livet jagat priser och gjort upp affärer.

Min bror skjutsade hem mig, när bilen blev in lämnad för har fixning. Samtidigt hjälpte han mig med att få ut blommorna ur tältet, de ser torra och eländiga ut hoppas de kvicknar till nu. Snö slungan parkera längst bak nu, på nåt underligt sätt får allt plats. Jag räknad med att det skulle få plats och det fick det, utan problem får nog in en traktor till om jag behöver, har börjat leta lite efter en för skojsskull att bar hat att köra med och ploga så jag sliper ta dän aggregatet på den här till vintern.

Vikten envisas med att hoppa upp till läkarnas högsta vikt 91 kg, vet inte om jag gillar det, har vant mig vid att ligga under 90 kg, för mycket socialt liv, mycket nya vänner, borta måndag, onsdag torsdags kväll och söndag. Blir snärjet att hinna fiska i år med. Får börja fiska med nät. Hiner ju inte jaga dem med spö.

Alvarligt vikten har med vattenläckan att gör laga mat och bar ha vatten på morgonen mellan 6-8 funkade inte. På kvällen mellan 17-19 de här veckorna var jag inte hemma en kväll. Därav mitt mat problem blev för mycket onyttigt i maten och för mycket mat ute, och 2 Stockholms resor en operation med fusk mat.

Så ska se om det fungerar utan att skriva, blir att göra en slowchocker med vildsvin är bra mat gå ner på.

Sov dags ingen hund i morgon får sova länge behöver inte gå upp före 8 hur man nu ska orka ligga så länge.

God natt vänner var rädda om er ni är unika.

 

Gillar

Kommentarer

 • 25 apr 2018 05:18

  Känner igen mig så i att både situation och humör på verka vad jag äter och därmed vikten.

  Att vara social "kostar" ju oftas viktmässig , det gäller att hitta en balans.

  Hemma själv med stenkoll på maten hela tiden är inte en lösning i längden , man behöver lite social näring också.

  Du ÄR unik wink

 • 25 apr 2018 06:30
  Lovis

  Du har alltid så många järn i elden, duktig som fixar gardiner själv ocksåbwink

  Vikten fixar du snart igen, må så gott!

 • 25 apr 2018 07:01
  Bella50

  Håller med ...du kan ju din egen kropp så det fixar du med lite egentillagad mat.✌️

  Har läst ikapp om din ögonop. Härligt att den gick bra. Hoppas du lyder läkarens order...oavsett nu. 🤨✌️

  Senast uppdaterad 25 apr 2018 07:08

 • 25 apr 2018 11:33
  gasten

  Du har alltid mycket att fixa,du verkar ha fullt upp. Men nu får du ta det lugnt ett tag!

  Svårt att äta rätt mat om man äter mycket ute.

  Ha en fortsatt fin dag!

 • 25 apr 2018 13:36

  Tack väner vikten ner 6 hg i dag, bråtom ner nu fyller 1 maj tror det blir lungar  1 Maj i år brukar var en 25 -40 personer på genoströmning har inte riktigt orken att fixa allt nu. Men hoppas båtkärran går 16.00 i dag komer den första spekulanten då.

 • 25 apr 2018 14:20

  Maten är det Lilla problemet att laga det är råvarorna som är det stora, har lagat mat sen jag var 13 år, kör catringen, fixat några bröllopp men inte tortorna de bestälde jag men en del mat lagade vi, var mest enkla och lite tuffa bröllop vi fixade, sådana som var på omöliga ställen, som en koppe i skärgården där man fick binda fast dukarna, men maten klarade vi, tråts halva styrkan var sjösjuka, även prästen fick stoppa ingeföra i honom så jag sla viga dem med.

  För står inte allt trams är jag stresad snor jag till en hyfsad midag på en kvart, en riktigt god på 45 min, En enkel som entrecot och strips tar 35 min att fixa då har jag gort en mager falska bea på den tiden, med strips lite under 4 % fett, Det som tar tid är att Entrecoten ska vila 15 min sen den är klar aners blir den tråkig.

  En omelett med becon eller vad bara grönt tar 5 min att skära 10 att steka sen är den på talriken.

  Är man många tar skärningen längsta tiden, Gilar slowcocken, fixar man i gång allt på kvällen startar tolv på natten sen är lunchen klar och cr 20 midagar till mat lådor, den är godast dan efter.

  Maten är aldrig broblem har alltid ägg och sill i kylskåpet potatis blir nödmat som är god.

 • 26 apr 2018 07:20
  Arrietty

  Den där rubriken var väl ändå missvisande, tråkigt är väl det sista du har eftersom det verkar vara full rulle från morgon till kväll. Tråkigt är för mig när jag inte orkar göra något och det inte händer något... jag tycker det verkar som om alla händelser i kombination med att köket inte fungerat gör att du inte får följa dina rutiner, det bättrar sig förhoppningsvis nu när köket är iordning.

  Håller också med om att det går snabbt att laga mat bara man vet vad man gör. SJälv funderar jag på att jag kan behöva en frys till för att kunna rationalisera matlagningen och frysa in mer färdiga portioner... får tänka på saken.

 • 26 apr 2018 08:33

  Arrietty, du misade det tråkig är att jag inte får gör något på 3 veckor, den här gång över drev han inte fick ont i ögat av att bär en påse varor på 3 kg, vatten läckan är hittad 14 dar utan vatten gör matlagning jobbig. Jag fick i gång sjövattnet dagen inna operationen så det under lättar min bror hjälpte mig få ut blomlådorna. Har en gräsmatta som måste jämnas till efter grävningen inna gräset växer fast jorden. Mitt kök fungerar perfekt nu är bar tapeter och färg som jag inte klarar med min hand. Sen brådskar vinterns ved då min vanliga leverantör är opererad och det är problematiskt han hade en prop i benet, så får såga själv i år motorsågen kommer i vecka, Så tråkigt är det att sitta titta på allt som ska göras tvingad titta på tv, för att hör något och gå korts promenader, och vara utan bil den är borta en vecka på

  Hunden gillar när jag inte kan jobbaför då har jag mycket tid prata med honom.

  Alla små saker man måst ha hjälp med, är irriterande får nya båtkärran i dag 2 kartonger på 36 kg som måste flyttas in påtomten är nya båtkärran. Sålde den gamla i går lite aven sjuk på kompisen han läger sig bara på sidan sen sover han tills han blir vekt, jag vaknar 5 varje dag verkar inte spela nångon roll när jag lägget mig är lika pig varje morgon. Fru har inte förstås det efter     22 år äktenskap hon läger sig ofta före mig när jag jobbar och liger när jag går upp. Så jag gör alltid frukost åt henne på helgerna. Längtar efter värmen så vi kan sitta ute på morgonen frukostblam piparna.

   

   

 • 26 apr 2018 08:49
  Arrietty

  Ok, då tycker jag synd om dig ...wink – förstår att det är jobbigt för en aktiv människa som du!

 • 26 apr 2018 09:00

  Det mest irriterande är att det påverkar vikten minskar intaget så det kompenserar med antagligen är de små ögondropparna riktigt giftiga  ögon med sin slår på hela kroppen går fort ut i blodet ska ta den i 6 veckor. Misstänker det är mycket likt kortison man får mår inte bra av dem.

Logga in för att skriva en kommentar.