icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
2 juli 2017 23:43
3

Har fåt i gång datorn

Har löst mitt dator problem men tid är det ont om, är styrplattan som hänger hela datorn och har en masa skumma saker för sig som vanligt släpper Microsoft uppdateringa och tar tillverkarna på sängen är bar hoppas på ny drivrutiner till datorn, kör med vanlig mus nu då fungerar allt.

Har blivit fri flyggt sen midsommar mest när datorn krånglat, vikten är stabil i morse 86,9 kg är lite lägre en jag planerade men kroppen verkar ha fastnat för den vikten och jag mår bra så just nu försöker jag bar ligga still.

Har ny badbyxor bilder får se om jag törs visa dem. Badar nu nästan varje dag är mellan 18,5 grader och 24 grader.

Gillar

Kommentarer

 • 3 jul 2017 07:09
  Bella50

  Jag är en riktig badkruka...och numera en rynkig sådan...så jag håller mig på land.

  Härligt att du stannat i viktraset nu...det trodde du väl inte när resan startade ? 

  Jag tror jag oxå gjort det. Väger mestadels runt 66 och trivs med det. Lagom är bäst...för det är rimligt att hålla.

  grattis 👍

 • 3 jul 2017 08:29
  paloma

  Vad skönt att du klarat av att hålla vikten trots att du friflygityes

 • 3 jul 2017 11:22
  aregnisw

  Oj vad jag längtar efter att få bada och grattis att du hållit vikten trots att du friflygit som paloma skrev här ovan toppen det du yes

Logga in för att skriva en kommentar.