icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
3 december 2019 13:47
7

Gubben lever fortfarande.

Hej alla var längesen jag skrev i bloggen. Mina ögon har och krånglar fortfarande. Fick efterstarr på mitt opererade öga som jag ser bra på blev nästan svart på 14 dagar in och få det fixat. Nu fungerar det ögat bra. Då fick jag gråstarr på andra ögat på såg inget på det opererat, gick 6 veckor skulle fortsätta med glasögonen för att få ordning på den, då fick jag efterstarr på det ögat så in och fixade det. Men inte nog med det membranet på gula fläcken gör att jag ser suddigt på ögat så glasögonen fungera inte och ser inte skjuta om det blir lite skumt ute. Men höll ett äpple på 100m så jag jagade älg den är ju större en äpplet. Datorn är jobbig får lät huvudverk nu.

Huset klart för jul all julskyltning är klar blev lite extra ute med slingor i år då det är så mörkt och trist.

Traktor har schaktbladet och snökedjornas på, snöslungan provkörde jag i dag med så nu är jag redo för snö.

Vikten är en 6 kg för hög. Beroende mycket på att mitt gående tog slut åderbrocken på ena benet krånglade så. Men nu är de med opererade, båda benen på en gång gick bra utan värk lite stela bar och ena benet blir lite ont om jag går för mycket men det blir bättre hela tiden verkar som det tar lite tid för vindruvsklasarna som var både i benet och på utsidan ska ombildas och försvinna.

Sen piggade det inte upp med en resa till akuten, med svår magvärk, 6 timmar på akuten starka Alvedon och morfintablett så släppte värken 4 timmar. Blev 5 roliga dygn kunde inte äta eller drick mådde illa och hade ont, sov med dörren olåst viste inte om jag skulle orka upp, en mun ljummet vatten var vad jag klarade ofta för att få väska. När jag fick i mig lite gröt och nån macka hoppade kroppen upp 5 kg i vikt, den hade tydligen gått i svältläge och nu lade den på sig allt i reserv, innan jag fick det att vända var jag nästa 10 kg tyngre.

Går sakta ner igen är en 6 kg för mycket nu, men hälsan har fått gå före, blev mycket efter med allt ute men är i kapp med allt både kört rörsågen och kört bort allt blev dubbelt så mycket att köra bort i år typiskt. Byggt ett nytt tält istället för det som snön rasade och ett litet som förråd för grejor som jag vill ha under tak på vintern.

Ha en fin vinter all  önskar Gubben.

 angel790ef462-fb4c-4cd2-a449-423fb103735d.jpg23dfae8a-cb49-4db1-bb3b-c05389cada04.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 3 dec 2019 14:19

  De låter som att det är på väg åt rätt håll nu i alla fall, både med bråck och ögon! Vikten hämtar sig nog när du får vara frisk, det är jag rätt säker på!

  Vad trevligt med julbelysning, det blir lite finare ute då!

 • 4 dec 2019 07:40
  Bella50

  Och tomteskägget 🎅 är också fixat ser jag...😄👍

  Ha det bra nu och håll dig på benen.🌲☃️

   

 • 4 dec 2019 13:40

   

  Ja skägget kommer varje år till Jul försvinner efter 13 dagen har varit så i många år nu trots att tomten har gått i pension nu.

  Trevlig se dig med Bella brukar läsa lite bloggar med men jobbet jag måste gör med datorn går för sen ser jag sällan skriva.

   

   

 • 3 jan 2020 09:33
  Arrietty

  Å, roligt att du skriver och du är ju en kämpe! Det där skägget och hatten blev lite Spelman på taket tycker jag – som håler tumamrna för att hälsan fortsätter åt rätt håll!

 • 15 jan 2020 15:28

  Tomten flytade hem tidigt när det inte är vinter brukar ha lie längre skägg. Första 3 dagarna som jag kunat gå ut och gå. Utan att hosta ihjälmig. Brukar ha långt skägg men ingen vinter så blev det ner klipt lite,8c2a35e8-37f8-4b27-b927-ba44e43eb609.jpg

 • 15 jan 2020 17:13
  Bella50

  Hej där. Fint skägg 👏👏

 • 15 jan 2020 17:42

  Hejsan! Håller med Bella, det var ett grannt skägg smiley

  Vad skönt att du verkar må bättre igen! 

Logga in för att skriva en kommentar.