icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 februari 2017 21:17
6

Gubben är lite visen, möss, tokiga i Snickers.

Tror viktminskning kommit i kapp mig nu känner mig lite vissen, tror blodtrycket stuckit ner för lågt känner mig riktigt låg på alla sätt nu. Sen släppte jakten på 100 kg. är nog bara svärmor och min gumma som trott jag skulle klar nästan 5 kg. i månaden, så har nog haft en del press på mig, men samtidigt så var det en bra balans till köket och vattenskadan och de förbaskade mössen som förpestar tillvaron.

Men Snickers tokiga är de tog 2 i natt en verkar ha slagit igen 3 fäller och ätit upp betet, men fastnade i den fjärde fick beta om 2 fällor de var tomma, tala om listiga rackare eller hungriga. Får se vad Anticimex säger när de kommer.

Köket ger mig mycket problem och hur katten jag sak fixa, så vattenledningen inte fryser är det stora, sen ska det fram en massa pengar snabbt med man vrider inte fram 100 tkr på en blinkning, funderar på om jag ska riskera ett, jobb till, men för de pengarna är det inte riskfritt, har lovat inte riskera något innan jag blev pensionär, men lite spänning vore roligt. Har varit en snäll gosse i många år nu, sen jag gifte mig.

Men känner mig helt avslagen, just nu bara, gillar inte att bar vänta på andras beslut.

Har visserligen 3 kg. att gå ner men det är bar, ni i MD som vet det. De andra får veta det om jag klarar det så blir inget fira på 100 utan ska fira 50 kg. Just nu verkar kroppen ha stannat, jag misstänkte det trodde stoppet skulle bli före 100 kg.

Ha en fin söndagskväll ska försöka sova tidigt prov tagning i morgon.

Gillar

Kommentarer

 • 5 feb 2017 22:56
  Bella50

  Du känner väl igen fenomenet kan jag tro...och det är väl så med många saker som "måste" fixas. Då finns energin...för det är det enda som gäller.

  Jag tänker då på t.ex vid dödsfall eller andra trauman i livet. Då måste man bara funka....

  Det är när allt lagt sig som reaktionen kommer. På mig iaf.

  Nu är "tävlingen" över för dig, genom 100-kilostrecket....men det hårdaste  jobbet , tycker jag för egen del,  är att inte falla tillbaka och gå upp igen....så visst finns det fortfarande ett "tävlingsmoment"...eller ?

  Hoppas du sover bort olusten och downkänslan. Pepp i massor 👍👍

 • 6 feb 2017 12:20
  paloma

  Hoppas det känns bättre idag, och att det gick bra på provtagningensmiley

 • 6 feb 2017 12:48

  Har inte fått svaret än men är bara varan prov, mistänker det ligger lite snett. Men nu är huset tort och kilen på försäkrings bolaget är strulig, säger att micke bestämmer på skadeteknik och han vet inget, men är väldigt trevlig, liksom min snickare, men tror killen på försäkringsbolaget är eätt grön så han kan ju var bra med, men oerfaren.

  Tycker om raka besked, och inte bara ha med folk som inte vet, min snickar är bra men han kan inte köpa ut på IKEA har inte konto där då måste jag lägga utt, men nu litar jag inte på försäkringsbolaget, då är det inte kul att lägga ut pengar.

 • 6 feb 2017 12:56
  Bella50

  Hoppas det kommer besked inför fortsättningen snart. 👍

 • 6 feb 2017 15:25
  Donnina

  Jag hänger inte med, - menar du att köket kommer att kosta 100 000 kr?? Går inte fuktskadan på försäkringen? Självrisken är väl inte såå hög? Du får stå på dig när det gäller försäkringsbolaget!

  Jag klarar mina vattenledningar från att frysa sönder med att ha en värmeledning i röret. Det har fungerat i många år också med korta perioder av kyla ner till - 18

 • 6 feb 2017 19:19

  Donnina när man har en ´T-koppling under huset frågan är om jag kommer åt den utan att gräva mig in utifrån och då måste jag ha en grävare, som det är nu får jag inte ner en värmekabel som jag hade planerat när jag upptäckt läckan. Sen ersätter bar försäkrings bolaget golv disk bänks hurts och ska försöka få överskåpen, men sen skriver de ner värdet på det de ersätter med en massa så blir i stort sätt arbetskostnader man får och det är en hel del. men hurtsar och vit varor kostar, i dag ett normalkök runt 160 tkr. räknar med att mitt kostar 46 tkr för varorna sen ska de dit och sen kommer kakel och montering till, sen ska övriga köket målas tapeseras och sättas ny bröst panel, så hundra tusen i slut änden är nog bra räknat, sen vad försäkringsbolaget betalar är fortfarande oklart men han kommer inte ens med något förslag. Då ingår ny diskmaskin, spishäll och ung för gormeter lite extra lagt på dem, en bra spisfläkt, och ett nytt köksbord slank med. Men kakel, tapeter färg, och lite omdragning av el är inte med räknat.

  Spännande att se var vi hamnar allt under hundratusen har jag täckning för i dag böjar vi gå mycket över så blir det tufft. Måste byta hängrännor med, de ska med helst ligga innan för.

   

Logga in för att skriva en kommentar.