icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
27 december 2017 10:15
2

God fortsättning alla, vikten är under koll underligt nog.

Min teori om ren mat får mig att bli säkrare på att den stämmer, kan äta ganska mycket kalorier extra någon dag, (fuska) om jag inte äter socker och några tillsatser i maten. Går upp i vikt när jag äter lagommed kalorier när det är tillsatser i maten värst verkar glutamat var gäller ju även jästextrakt som gör att kroppen bildar glutamat. Blev lit ljus och hade fåt lite för mogen ost, som de vet jag gillar den blir smakrik så blev på tok för mycket ost i går och sen hade jag en dunk rosévin blev 4 stora glas, plus glass gammaldags vaniljglass laktos fri och utan tillsatser, med en kaka till.

Räknade med att få betala dyrt hade räknat med att sänka vikten onsdag torsdag, vägde 1 hg mindre en i tisdags.  89,3 kg.. Är bra med att ligga lite under 90 kg. men är lite för knappt, har lite problem med att då jag fåt mer muskelmassa cirka 1,5 kg räknar jag med. Mitt dröm mål som läkarna sa var 93 kg jag  satte målet 90 kg. ville ha lite marginal.

Gott slut och Gott nytt år önskar jag eder alla.

Gillar

Kommentarer

  • 27 dec 2017 10:24

    Tror verkligen att det spelar roll vilken kvalitet det är på maten. Härligt att du känner att det stämmer i din  kropp

  • 27 dec 2017 10:58

    Grattis till dig - du har lyckats bra laugh Glutamat gör ju att smaken förstärks och då äter man nog lite föööör mycket så det är nog bra att undvika. 

Logga in för att skriva en kommentar.