icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 april 2019 10:31
7

Glad PÅSK är halv blind just nu.

Glad PÅSK är halv blind just nu. Är en sanning som är lite överdriven, jag ser inte läsa på skärmen har fåt perfekt syn på mitt närseende, 3 dm från ögat ser jag snart hur smått som helst. Men allra värst är glaset på mitt höga öga som är mycket för starkt och utan glasögon ser jag inte alls. Längtar efter 2 maj då får jag beställa nya glasögon, så egentligen ska jag inte klaga men livet blev lite jobbigt, och väldigt snubbligt på kvällen när huvudet är trött. Skulle sågat lite men motorsågen är inte att leka med så väntar med det.

HOPPAS det går att läsa jag ser inte skärmen tillräckligt bra.

Vikten är åt skogen, den hoppar upp och ner men vägra stanna där nere är lite jojo. Men den får vänta till glasögonen är klara så det blir lättare skriva diffar på 2-3 kg så är rätt ok. Bar den inte stiger med som den försökt ett par gånger, då gäller det mota Olle i grinden innan han slinker in.

Ha en riktigt fin påsk min blir lite svår, mätmässigt, två ställen på Påskafton ett påskbord på dagen, grillning på kvällen, folk på långfredagen men då röker jag räcker enkel mat och gått och magert.

GLAD PÅSK

Önskar jag er tror sommaren kommer här i påsk 23 grader i går på altanen på skuggad termometer.

 

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 18 apr 2019 20:52
  Bella50

  Härligt att ” se” dig. Ta det lugnt nu så du inte ramlar. Glad påsk 🐥🐣🐔

 • 18 apr 2019 22:21

  Hoppas att det ordnar sig med synen snart. Glad påsk! 

  Senast uppdaterad 18 apr 2019 22:21

 • 19 apr 2019 08:44
  pralin

  här  ser man rätt bra  efter starroperation på höger  öga hur  blir  de  sen   när  vänster   får  sitt. Finns hopp  för  mänskligheten, smiley

 • 19 apr 2019 09:53
  Arrietty

  Å, låter lite besvärligt men eftersom det ska bli bättre så får du ta det som en övning i tålamod..wink Ditt arbete med vikten är inspirerande!

 • 19 apr 2019 10:41

  Minna oprationer har gått bra ser på när hål perfekt på båda ögonen, men alla glasögon jag har nu är lite för starka då blir man väldigt trött i ögonen.  Så på kvällen ser jag sudigt.

  Beställer nya den 2 maj.

 • 19 apr 2019 10:41

  Minna oprationer har gått bra ser på när hål perfekt på båda ögonen, men alla glasögon jag har nu är lite för starka då blir man väldigt trött i ögonen.  Så på kvällen ser jag sudigt.

  Beställer nya den 2 maj.

 • 19 apr 2019 10:55

  Vikten i en ny fas kort kommentar det jag lärt mig om viktnedgång stämmer inte längre, kroppen fungerade och gick snällt ner på 500 för lite per dag. 

  Har läst lite var för man går upp efter några år är hjärna son försöker åter ta vikten då blir kalorierna inte lika viktiga, Jag äter min mat utan en massa fusk kan bli en tårtbit när någon fyller, Fetar jag så är min faboritmat kött ofta vilt kött och ofta med grönsaker till. Så det räcker inte för att hålla vikten i dag det kräfs en massa extra motion, mycket hårdsmälta grönsaker, för på normal kost går jag inte ner längre, får jobba för att ta ner kg nu. förut gick jag ner ett kg i veckan lätt med kosten nu hastigt fungerar det inte, för hjärna snor åt sig kalorierna, Kan äta en stor portion och sen normalt då går jag ner besvärligt men bara ögonen är med igen ska jag sänka vikten dit jag vill ligger 2-3 kg för högt nu för att vara nöjd, kommer höja min mål vikt till 93 kg från 90 kg det var den jag hade från början sen gillade jag 90 för att ha lite marginal. Men mår inte bra på 90 kg får för lite underhudsfett, Har med byggt på mig några kg muskler till, Nu lyfter jag en 20 kg säck som en påse igen så styrkan är viktig gör allt så mycket lättare.

   

Logga in för att skriva en kommentar.