icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
22 juni 2018 20:33
1

Glad midsommar alla.

Missomar firades med att ösa och tvätta ur båten hiskligt mycket vatten i den för att bara ha regnat 22mm. Sen blev det sill och färskpotatis. Klädholmens restaurang matjessill smakade utmärkt med egen odlad gräslök, Ål boj Jubileum som snaps bra på midsommarafton några Jordgubbar med glass, på altanen i hyfsat väder, sen dags fly fort för regnskuren som kom, kaffe blev inne som fortsätningen på dagen. Blev en lugn midsommarafton men trevlig med svärmor.

Åker lånad bil nu när jag sålt C5 saknar den, men den nya är på gång, den lånade har bar gått 500 mil och är lika dan som den jag köpt för utom färgen. Så har nu pluggat in alla knappar som är viktiga är mycket funktioner på den gäller vet vad som ska vara på och vad som jag kan stänga av. Tittat på hur jag stoppar in två där bak i bilen den tar 7 personer.

Är en Toyota Verso med alla finneser den valde mig fick bra pris på sista bilen de hade är ny. Har det jag behöver bra lastutrymme, och tar även 7 personer, skulle jag valt hade det blivit en 4 hjuls driven suv men priset och lättheten komma in i den fick avgöra.

Lite underligt åker lånad bil inte ett papper på skrivet, nyckelen i handen bar trevlig midsommar vi hörs. Ingen handpenning för att göra i ordning nya bilen, börjar bli en vana nu vad en jag köper är inte riktigt van vid det.

Trevlig fortsatt helg.

 

Gillar

Kommentarer

  • 22 jun 2018 23:28

    Låter som en trevlig midsommar ! Kul med ny bil och att du får testa den lånade nu innan. Vi har haft många citroener tidigare men nu kör vi en Nissan Qahqai, den funkar jättebra sålångt. Lycka till med den nya!

Logga in för att skriva en kommentar.