icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
25 januari 2018 15:12
3

Gav upp, blev en snöslunga in handlad till reapris, vikten lit högre en vad jag gillar.

Svärmor och frun utan och prata med varandra har lagt i veto mot min snöskotning sist blöta 15 cm snön tog det mig 2,5 tim. att röja undan snön och då hade man plogat. Och de här cm. som kommit i omgångar tar 2 timmar få undan är mycket skotta. För att inte få isgata på gården om bilarna får köra till det. SÅ i dag efter flera dagars letande efter en bra motor och slunga blev det en onödigt stor på 66 cm. bred 7 hk. Då den blev rätt pris på ett av kraven som försvårade var att det skulle vara el start, och min hand har svår med rörsågen så det är nog bra. Så ny slunga för 4990 kr är nog ett bra pris 6 växlar fram och 2 back och arbetes lyse. Måste hämta den stor och tung kartong, blir på cm. jag får in den i kofferten 85 kg.

Vikten ligger under 90 kg, på runt 89 kg risken är att jag får lov höja den dit då mina muskler är tyngre en fettet men vi får se, har aldrig haft en debatt där läkarna tyckt jag ska ligga ett par kg. högre för att få lite mer underhuds fett, och jag tror att det fixar kroppen själv, men förut hamnade jag automatiskt på 87 kg nu vill vikten liga mellan 88-89 kg vilket är en bra vikt, så vilket det en blir så kan jag tänka mig ändra till 91 som övre gräns men inte högre och 88 som lägsta i stället för 87. Men det får kroppen bestämma lite själv om jag ger den rät bränsle och motion, har blivit mycket fina promenader, i snön med vovven, i dag blev det storstövlarna och vadande bitvis men fint det med inga vita fingra så ett plus med värmen.

Bara min grill på altanen som får stryk av blåsten den står inte still, har lagt stor plankor på den små räckte inte.

Nu tog minna ögon slut för denna gång.

Ha det bra och lycka till med er resa. Några trodde min vikt gåt över styr där för jag inte skrivit, den rymde några hekto över julafton och nyårsafton min var snart uppfostrad igen till att hålla sig under 90 kg. Blev så sur på ögonen så blir matlagning utan recept, då jag bar ser läsa dem en stund. Så komponerat lite nya smaker i stället. Så hittat några riktiga favoriter på det sättet. Smaksätta gammaldags vanilj glas med kanel till frukt.

Gillar

Kommentarer

 • 25 jan 2018 17:01
  Bella50

  Gott att du har det bra...trots synfelet. När blir det op ? 

 • 25 jan 2018 21:53
  paloma

  Roligt att se dig här igen, och vad bra att du håller vikten👍

  Hoppas du får nytta av din snöslunga☺

 • 26 jan 2018 07:09
  Arrietty

  Jag hoppas du fortsätter titta in då och då, ni som uppnått era mål och håller er där är väldigt viktiga förebilder för mig. Grannarna knattrar med sina snöslungor, jag tittar lite avundsjukt men dels har jag inte råd, dels skulel det bli ytterligare en grej jag inte underhåller...

Logga in för att skriva en kommentar.