icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 juni 2016 23:55
3

Gäddsoppa Vad är det ?

Min fru retade mig lite när vi var i affären och sa att hon ville ha färsk fisk, inte köpa gammal fisk. Tog henne på ordet lol, granen och jag åkte ut några timmar med hans båt, tog lite gädda så frun fick 3,5 kg skinfri gäddfile i kylsåpet. Fick 10 anborrar med men för små grannen ville röka han gillar inte gädda. Är nog den godaste fisk jag ätit i dag Gäddsopp viste inte ens att det var mjöligt göra på gädda men gott och magert var det vi delade grytan i 3 delar cr 460 kalorier. Fick diska med plasthandske ville bli röda märken på allt i dag med, ett finger saknar lite skin vill inte hålla tätt en. Fick sätta ett nytt tändstift i traktorn så nu går den igen och allt gräs som skulle bort till midsommar är upp krattat, och när jag var klar så frågade granne om jag ville ha ett bastu bad, blev 45 min bastu så min kropp mår riktigt bra nu efter allt krattande. Tråkig dag i morgon måste städa upp inne, får mat gäster i morgon kväll, även på torsdag kommer det folk. Bekymmer tro jag håller på att få stopp i köksavloppet, typiskt till midsommar.

Gillar

Kommentarer

 • 22 jun 2016 05:50
  52Stinas

  Gillar du verkar ha haft en bra dag! Sjötur med vinst för både kropp(maten) och själ(att vara på sjön). Bastun höll jag på att glömma - du måste ha sovit gott i natt.

   

  gomorron, vad hittar du på idag?

   

 • 22 jun 2016 06:27

  Vilken händelserik dag och vad gott med färsk fisk.

 • 22 jun 2016 09:18

  Tack vänner, var en bra dag sate gång första tvättmaskinen 4:30 i dag redan hängd vit tvätten med snart klar sen, ska gräsmattan klippas men är ok, tycker de är skönt att klippa gräset tar 1m/2 tim. sen kommer dagens tråkiga jobb städa upp inne, har gäster i kväll på mat, blir bara grönsaker mycket skärande, lutar åt en veg gryta med pasta. Men på torsdag bir det Vildsvins filé gillar kött, vilt går bra det klara lederna för mycket vanligt kött får jag problem, så min fina grill står mest oanvänd. Tittar på rök skåp nu tycker rökt är gott.

   

Logga in för att skriva en kommentar.