icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
18 januari 2019 09:57
2

Gårdagen blev tuff.

5cd7fab7-4a48-4790-8a2a-63dc0b7f4e14.jpg

Onsdagskvällen massa blöt snö, får mycket snö vid huset bara 80 - 90 m. längre upp kan det vara nån dm. lägre. Plogade min väg och planen runt huset snöfri gick bra förutom handtaget som är fel på.

Gick och lade mig, kom en riktig regnskur på kvällen nere hos mig. På morgonen ser det ut som en rodelbana hela vägen och halva min gård, har en skarp kurva ut från tomten och sen brant backe upp, kunde inte ens stå på benen så halt var det. På med arbetskläder och plock ner släpkärran till traktorn so jag hade ställt upp för att få plats. För det enda jag säker kom upp för backen med var traktorn, på den har jag pigg snökedjor de bitter bra. Upp och skotta loss lite grus sen grusa vägen ner, och även gårdsplanen. Inte nog med det ved skulle köras in dåligt med luft i pirran, fick pumpa den då saknade en hjulet ventil var bara ett hål. Leta reda på kvittot och åka byta den i Nyköping på garantin, möte frugan där som tränade i Nyköping och jag fixade tvätt på hennes bil kostar 100 kr för utvändig handtvätt är bra pris. Handla sen raka vägen in till Katrineholm där vi var med och ledde CR. Var hemma strax före 22. Så nog går dagarna han inte ens vakuumpacka julskinkan jag gjort får bli i dag.

Frugan äter bar lunch den här helgen med mig så ska strax fixa till en ryggbiff av rådjur, funder lite på vad om jag ska grilla den och ha potatis gratäng till.

Är Ju MD så lite vikt information  jag är på väg ner trots konferens i Stockholm och en svägerska som fyllde 80 år med smörgåstårta och maräng tårta blev ett par rejäla bitar till kvällsmat, 4 hg lägre vikt blev resultatet, hade stekta grönsaker till lunch med flit. Ska ner 2 kg till eller 3 om jag känner för det så är jag nöjd har tagit till bakas 6 kg sen jul så det går hyfsat bra, irriterande vad mediciner kan ställa till det, misstänker främst sockret och 3 veckor nästan helt utan sömn störde ut kroppens funktioner, det lustiga var jag var aldrig slut eller trött. Har inte kunnat gått på länge för hostan men tog 5 km rundan häromdagen trost jag inte gåt den på 7 veckor blev jag bara lite varm hade en fliströja under jackan som jag hade satt på mig när jag plogade.

Så det finns stora hopp att klar det här utan att skriva, väger mig som vanligt varje dag. Men den nya hjärtmedicinen gör att jag behöver mer kalorier i maten för att kunna slarva lite. Äter jag för lite så fuskar jag nån dag så rusar jag upp i vikt. Men äter jag bar lite under skot per dag så går jag ner, men helt klar har min förbrännings takt ökat, sen jag bytte medicin, och mina muskler växer med irriterande nog, vilket gör att min handled har svårare att villa hålla då gubben blir sin gamla styrka fulla murarhinkar med väggrus vägd ingenting att lyfta på förut var de tunga tog dem inte full för att orka med dem lätt.

Vintriga hälsningar, vacker här nu med solen på väg upp över den is täckta sjön.

6d15f620-0be6-4da8-acf5-49691d121bb7.jpg

Från min altan och tve soffan.

 

 

Kommentarer

  • 18 jan 2019 11:06
    pralin

    ja  fy  vad  jobbigt  de  låter med  snön smiley

  • 18 jan 2019 11:39

    Ja men lite kul ploga med minitraktor påminer om ungdomens snöplogande av vågar.

Logga in för att skriva en kommentar.