icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
12 juni 2017 22:38
5

Fritt flygande i hostans tider.

 

Här hostas det så man tror huvudet ska flyga av, är en riktig irriterande rethosta, hade en dag med 40 graders feber sen hosta och givetvis ska bihålorna vara med på ett hörn när huvudet skakar av hostan, efter som jag alltid har känningar av dem.

Frugan har varit till läkare virus och hostmedicin har hon fått, och en veckas sjukskrivning. Får se hur jag mår behöver jag hostmedicin kan jag ta ut hennes.

Jag har blivit tvungen ta en gammal berövad metod bedövar halisen med rå ingefära och en 10 cl sprit i ett svep chockar halsen så man hinner somna.

Har blivit en 400-500 kcal med sprit och lite starköl över vad jag brukar äta men väldigt mycket långsamma kolhydrater, utom i dag då det blev blodpudding och rå rörda lingon inte så bra. Så i morgon bitti borde inte vågen sjunka mer, min viktnergång beror på att jag tappar bukfett och det är ju inte helt fel att bli platt på mitten även om det känns helkonstigt och allt blir väldigt stort där det brukar streta lite.

Vägde 87 kg i morse hade alvarligt räknat med ett kilo upp på det jag åt, men verkar ha fått upp en hisklig förbränning med den mat jag äter nu, och mår väldigt bra utom hostan men den påverkar inte orken, så jästrummet blev klart i dag, skulle duschat kväll men får bli i morgon, efter jag midsommar röjt med sågen om jag får i gång den, men kör den på akrylbensin det är mer lättstartat. Har inte så jätte mycket att röja bredar tomten jag klipper varje år så blir mindre ruff kvar att röja.

Ha det bra funderar på att köra en ny gryta i slow coocker är suveränt got och man kan gör all till om man vill från potatis ris pasta pommes sötpotatis, eller stekta grönsaker som är favoriten nu. Får en 16-portioner på en gryta. På 1-1,5 kg Vildsvin eller hjort.

Sovgott.

Kommentarer

 • 12 jun 2017 22:46
  gasten

  Det är många som tar till ingefära när de är lite krassliga. Jag brukar ta ingefära och honung och kokt vatten, och citron, det smakar bra. 

  Hoppas att du kryar på dig snart! 

  God natt! 

 • 12 jun 2017 22:49
  paloma

  Virus kan ställa till med mycket, och hostan brukar sitta i länge. Du får krya på digsmiley

 • 12 jun 2017 23:06

  Ja är tydligen en ärländig förkylning med hostan granarna hostar fortfarande efter 6 veckor.

  Ingefära är bra och annanas som inte många känner till är starktinflamationsdempande i alla former. I visa kulturer har klocka gummer annanas diet mot inflamationer i tarmar och mage sägs kunna bota mycket. Har en gamal dam på 92 som påstår att annanas botade henne använde en indiansk diet med annanas i alla former frå rå stekt jous och inlagd för att komma åt alla ämnen i den. Hon lever i dag. Hon vägrade strålbehandling ?. Det sades att den indianskan kunde bota och det verkade så.

   

 • 13 jun 2017 07:34
  Bella50

  Det hostades en del på vår bussresa....😬Hoppas det inte var smittsamt 🤥🤔

  Krya på dig afkrut🤒🤧

 • 13 jun 2017 08:40

  Nelika hare jag inte provat får testa är extra känslig av minna tora slämhinor på natten, börjar bli lite för lite sömn sov nog bara 3 timmar.

Logga in för att skriva en kommentar.