icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
19 april 2017 15:52
6

Första långpromenade sen operationen.

Blev halva promenaden i går, idag blev det vanliga rundan men i lite lugnare takt, märker det blivit för lite gående på sista tiden blev mycket långa dagar i köket och en hel del asfalts gående, mitt artrosknä klarar inte för långa uppehåll, det ska ha kontinuerlig motion i lagom mängd då fungerar det hyfsat, med för lite gående funkar det dåligt och gör ont hela tiden och går jag för mycket håller det inte, men med mjukt under lag så är en halvmil inga problem 1 timme i stöten brukar fungera. Men med så få turer som det varit nu på sista tiden så bråkar knät med mig nu.

Har mycket som jag skulle behöva fixa till 1 maj, fyller då risk med lite nyfikna på mitt kök då. Gamla vaner brukar dyka in och fika då.

Funderar på den klasisiga smörgåstårtan men är vet i den, eller göra rostbiff (kärlknöl eller porterstek) och någon form av sallad. Men då får man nästan lov baka en tårta till kaffet. Små problem, flörsta maj är på en måndag så har helgen fixa saker på.

Ögat blir ont om jag anstränger mig lit för mycket, blir inte så mycket gjort allt kräver massa bokande och lyftande. Får ta det lugnt till helgen får ett vildsvin att leka med då och gumman hjälper till.

Men ska baka ett par fröbröd nu är inte tungt tar 10 minuter röra till 70 min att grädda hade funderat på att göra 4 och köra i stora ugnen men blir 2 i halogenungen de blir bra där.

Kom av mig hade en klyftig kråka försökte sno min talgbolshållare sitter på grenen och lindar upp snöret är ju riktigt intelligent gjort lyckas höj den över metern, var precis jag räckte trassla ut det. Förut tog en skata spiralen med bollar och flög i väg 30 meter med den. Den här är skatsäker men tydligen inte Kråk säker får leta fram nån extra vikt till kroken så hon inte kan lyfta den.

Ha en fin dag nu är snart mina frö brön klara har fåt justera receptet lite så nu är de saftigare och godare. Behövdes bara lite mer vatten.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 19 apr 2017 18:52
  gasten

  Har också problem med atros i knäna och ena höften. Det går inte att hålla upp för länge med motionen då blir det värre. Men du kommer nog snart in i bra vanor nu när det börjar våras. 

  Ha en trevlig kväll! 

 • 19 apr 2017 19:31

  Ja det gör jag nog det som orar mig mer att min hand efter bältrosen inte klarar måla raka linger utan att rycka, pratade med docenten i går upp till 5 år kan bältrosen sita i när man fått närvskador eller de blir kvar för livet, måste kolla när jag får vaxenera mig för bältros är risk man får det igen när man haft det.

 • 19 apr 2017 20:29
  paloma

  Ta det försiktigt i börjansmiley

 • 19 apr 2017 21:10

   

  Paloma tar det lugnt tog 15 min längre tid runt i dag, och är mer stressad av mina räkningar på köket som är i otakt, hinner troligen inte få försäkringspengarna innan räkning till snickaren förfaller. Skulle behövt lite av dem tidigare med då jag redan betalt en del pengar av dem som skulle gåt till den andra räkningen. Lite spännande och se om jag får pengar till 5 maj då förfaller försäkrings jobbet, hos snickaren. Är rätt mycket pengar jag väntar på. Sen måste jag fixa bromsarna på bilen och en damask som fuktar, är dyrt med skivor bak och nya ok 11 år säter sina spår. Hr inte råd byta både bil och kök och fixa lägenheten i Vårberg, blir bättre när vi får rummet uthyrt. Är centralt 50 m. till bussen och 500 m. till T-banan. Röd linje, till grön byter man i slussen, bar rakt över perrongen. Tvärbanan i Liljeholmen när den är färdig. Så det borde var lätuthyrt.

  Nu måste jag duscha är så trist sen sova.

   

  Senast uppdaterad 20 apr 2017 06:31

 • 19 apr 2017 21:55
  Bella50

  Det går framåt här , läser jag 👍

 • 20 apr 2017 06:36

  Ja men blir still i nästan 3 veckor för ögon operationen en hel lung vecka kvar träffar läkaren på onsdag. 1 maj skulle jag velat kunna firat med ordning i köket 

Logga in för att skriva en kommentar.