icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
17 februari 2017 21:55
12

Före efter blider.

Jag har sprungit hela dagen på IKEA har köpt ett helt kök och har diskmaskinen, diskbänksskåp i bilen och ett 40 skåp är fult, enda sett att lösa det praktiskt på.

Bilden på mig i badbyxor är från 2014 tror jag har ingen på max vikt som blev när jag hade bältros i 5 veckor med antibiotika. Kan säg att det fattas en hel del kilon och de badbyerna blev för små. Frugan ska ha några bilder säger hon får se vad jag hittar.

Bilden i västen är från i dag, provade västen jag ritade för 20 åsen är en hjortskins väst extra lång, gjorde lite såna spesial grejor då även en skytte väst i getskinn som jag sålde i måna exemplar.

d4663dad-6e88-454d-a98a-60b6109fe153.jpg

 

8ad32fd9-2ac8-4511-b4a8-a95fc946eb29.jpgb64a7e9f-3261-4f27-a606-5b4e21c9122e.jpg

478b6ece-6d7e-4f54-ac06-e6718d3a7e83.jpg

Byxorna var ett par små som jag trode jag kund ha inne, men de var med förstora, skjortan är storlek 43 och vesten är i största laget. Är inge bra bild en ett litet bevis, gumman brukar smygfotta mig så ska se vad som fins

Ha en bra kväll

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 17 feb 2017 22:52
  Bella50

  Det var STOR skillnad det du 😲👍vilken bedrift du gjort 🏆💐...men jag gillade första bilden oxå.😍

  En riktigt go' gubbe då med 👏👏

   

 • 18 feb 2017 00:52
  lejonell

  Grattis Afkrut, vilken prestation. Kul att se bilder!

 • 18 feb 2017 07:50
  paloma

  Det var en rejäl skillnad!

  Grattisyes

 • 18 feb 2017 08:16
  Lovis

  Wow, vilken skillnad! Grattis till ett kanonresultat smiley 

  Håller med Bella om att du ser go´ ut på första bilden också wink

 • 18 feb 2017 09:01
  aregnisw

  Oj vilken skillnad och detta var en rejäl skillnad du stor grattis till dig yes

 • 18 feb 2017 09:11

  Är faktiskt nöjd för första gången jag verkligen börjat få ner bukfetet, kanese beror på att hela magen blev konstigt likte en brödkavel efter slaget läkarna had alldrig set det. Men nu är alla spår borta det sist försvan nu.

  Tack alla är i Stockholm saknar redan min sjöutsikt och den friska lufteen.

 • 18 feb 2017 09:24

  Bilden är från 2014 agusti tror jag blev nog 20 kg tyngre när jag hade svininflunsan i 6 veckor sen 14 daagar inna 5 veckor bältros då gick jag upp rejält

 • 18 feb 2017 09:26
  Arrietty

  Nu ska jag gå emot strömmen och säga att du bar dina kilon med heder för jag tycker det såg helt okej ut även innan... fast det var ju inte maxviktsblder förstår jag. Men det är klart att den gravidmagen måste ha varit både i vägen och tyngande för orken! 

  Mest glädjande är väl ändå att du ser så himla frisk ut även i ditt nya avmagrade tillstånd, jag tycker att många "efter"-foton jag ser på folk som gått ner väldigt mycket relativt snabbt(och då menar jag mer än 25 kilo), särskilt i äldre år, visar ganska glåmiga och tärda människor, det gör ju inte du. Jag drar slutsatsen att det beror på att du tagit det "lagom" lugnt, minskningstakten har varit rimlig, och sedan att du rört dig mycket under viktminskningstiden, cirkulationen har hängt med!

 • 18 feb 2017 10:03

  Tack Arrietty tycker jag ser lite blek ut har varit lite solfattigt, van att var solbränd trots att jag aldrig solar.

  Denna gång är det hälsan som fåt styra nergången sakta ökat jobbande och motion, samt den stora biten ändrat mate helt med en renare kost utan några tillsatser, och mår inte bra av luften i Stockholm så flytat ut i stugan.

  Det bästa är att lyckas krympa det mesta extra skinet igen är andra gånge det lyckas. Det sista får jag ta med lite extra alovera brukar fungera om jag bryrmig.

 • 18 feb 2017 16:35

  Använder Aloe Vera Gelly från FLP Forever Living Produkts och i bland lite och Aloe Propolis Creme  som fixar alla småsår och håler med huden i trim. Enda märket som jag vet fungerar'

  AvänderAnvändandet av Aloe vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt Aloe vera till husbehov. Ofta strök man ett färskt blad direkt på huden vid bulor och blåmärken, om huden var torr och för att göra huden mjuk och smidig. Aloe Vera Gelly innehåller stabiliserad Aloe vera i geléform som kan användas över hela kroppen. Den absorberas snabbt av huden, är fuktighetsbevarande och lugnar och vårdar huden. Några användningsområden är efter rakning eller epilering, som makeupunderlag, på torr, flagande hud och efter solbad eller klåda av insektsbett. Den innehåller inte fett och kan därför till och med användas som ögonkräm

 • 19 feb 2017 11:14
  chicha

  Tack för bilde, Afkrut! 

  De byxorna såg stora ut! Dags att skaffa nya!!

  Det viktigaste är att du både ser och känner dig frisk!

 • 19 feb 2017 18:27

  Med håller Chicka hälsan är viktigaste, har gåt ner mer på magen en jag brukar gör knappt något extra skin kvar. tror det beror på att jag behandlade min blodutgjutning med Aloe Gelly, Med måttbandet har jag gåt ner 45 cm. där bältet till byxorna sitter 50 cm. Så de sista små byxorna är slut nu, Det bästa syns inte på min mage att jag gått ner det, har inga problem om det skulle synas heller blev bar så förvånad att jag håller på få en slät mage, och alt ärr är borta. De försviner med på köpet när man smörjer. Börjat smörja igen för att se hur slät det kan bli.

   

   

  Senast uppdaterad 19 feb 2017 18:28

Logga in för att skriva en kommentar.