icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
29 August 2016 22:38
3

För kort i ena änden

Fick hjälp ta ner brädan jag hade på vinden som var färdig målad och bar skulle kapas. Snickaren som satte upp nya kantbräder på huset har tagit fel bräda så den var 1 m för kort. Frågan ska jag fuska och skarva den eller åka köpa en ny bräda är baksidan på huset så ingen ser en skarv, skulle jag villa så kunde jag snedsåga den och limma den mycket jobb, får sova på saken. Börjar bli mycket som måste fixas ett lass ved hem och klyvas vindskivor på vedboden, och den ska med målas men hinns nog inte med det i år och det inte blir britsommar, behöver tort när jag ska ta ner djungelen med, blommorna är ju nästan min längd på. Men slår av dem och låter dem vissna några dagar så blir de behändigare att köra bort. Så en klarar jag att hålla mig sysselsatt minst en månad till. Köpte en Sup Maker tyckte 200 kr kunde jag testa blev en Andersson på Neonet behövde påsar till vakuumpacken, de har ju fri frakt, Provad den i dag gjorde slät soppa på morot och pumpa, den fungerade perfekt soppa i konsistens som fin restaurang, bara tärna grönsakerna och lägga i dem krydda på med vatten när allt är i vrida fast locket och starta det program man vill ha sen sköter den sig själv, Men den jäklas med mig är en cm för hög för att få plats i skåpet, så nu blev det klurigt igen, men har tillfälligt gjort en rockad  i skåpet så den får plats liggande. Fick med en kokbok på soppor men inga i boken använder man Sop Makern till, och några får inte ens plats i den.

Ha en skön kväll med hopp om bra väder i morgon.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 29 Aug 2016 22:42
  Bella50

  Soppa är alltid gott 😋

 • 30 Aug 2016 07:38
  paloma

  Det är bra att hålla sig sysselsatt, men glöm inte bort att vila emellanåtsmiley

 • 30 Aug 2016 07:41
  Ingela73

  Det är en sak som är bra med höst/vinter - soppor & grytor. Riktiga långkok. Älskar min crock-pot heart Bara att lägga ner kött och grönsaker på förmiddagen så är det klart vid 16-17.

Logga in för att skriva en kommentar.