icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
13 oktober 2016 10:08
8

Extra hand på plats i köket nu.

Blev hastigt en armada inflammation i senan i handen, kan inte ens nudda fingrarna utan att jag nästan skriker av smärta, riktigt elakt skit, har sovit i natt på morfin, låg still 6 timmar när jag vaknade hade värken släppt, men bara jag rör på handen kommer den tillbaks.

Klurade en stund på lockproblemet sen pratade jag med bror min, och olika lösningar, har en mobil snickrar bänk som har både skruvstycke skruv bara bräder att klämma med, det funkar hålla fast burkarna med, så jag kan öppna dem med vänster hand.

Blev frukost på akuten i går, filmjölk flingor och mackor, på vägen hem insåg jag att laga mat orkade jag inte, så blev fläsk med löksås, mycket gott var det, Reggade det och anpassade middagen där efter.

Min lägsta vikt noterades i dag, 113,4 kg, gäller att behålla den nu, arbetes motion lär det bli ont om, får jag handen läka lite bör man kunna gå.

Hemsk tanke är 5 veckor, och sen sjukgymnastik.Brukar läka fort så vi får se har hoppat morfinet nu på morgonen, men tog alvedonen, sover på morfin och har lite ont på dagn och kan köra bil, har automat så det fungerar med en hand.

Svårt skriva med vänster hand bara.

Ha en bra dag min blir lugn det känner jag.

763d9fcd-7c02-4da9-bc9b-7677abb28a0f.jpg

Kommentarer

 • 13 okt 2016 11:09
  ulla165

  En bra man reder sig själv, du är så påhittig. Men du kanske skulle ta "semester" från stugan och åka och hälsa på frugan i Stockholm. Det blir ju desto roligare sedan att komma tillbaka till stugan.

 • 13 okt 2016 12:22

  Ja tanken har slagit mig, här kan jag promenera, och så ska jag få en skena monterad på handen måndag eller tisdag, kör några mil går bra med en hand, men enda upp till Stockholm blir långt, 13,4 mil. Får jag bara av skalen från potatisen så fixar jag mat, med bara vänster vhand.

 • 13 okt 2016 15:56

  ja vist går det, men gillar inte skal på potatis. i nån fom. Då får det bli lite qinova eller bulgur i stället.

   

 • 13 okt 2016 22:19
  gasten

  Så besvärligt med handen!  Du som är igång jämt, blir nog konstigt att vara i stillhet för dig. 

  Grattis till viktnedgången! 

  Krya på dig! 

 • 13 okt 2016 22:42
  paloma

  Det är lättare att skala en kokt potatis än om den är okokt, du får äta mer pasta och andra tillbehör.

  Hoppas du får sova inatt.

 • 14 okt 2016 11:25

  Tack alla handen slutar verka när jag legat still ett par timmar, med 2 starka Alvedon och en morfintablett somnar jag, är så skönt att inte ha värk så låg till, 9, i dag sen var min granne som sa upp bekantskapen med mig inne och hjälpt mig lyfta ut köttet som ska rökas ur kylen 5-6 kg i en stor låda med salt lag tung.

   

  Klarade inte det med en hand. Stöd strumper är jobbig i vanliga fall, tur jag har når med lite svagare resår som jag får på med vänster hand, och så har benen blivit nån decimeter smalare med. Fortfarande 113,6 kg på vågen. den hade stannat i 5 veckor på 118 kg sen bara den for ner, så mycket som jag läckte när jag fick morfinet var det nog mycket vatten i kroppen, hade räknat med 2 dagar jobba till sen ta det lugnt någon väcka.

  Men som vanligt jag och planer spricker.

   

   

 • 14 okt 2016 17:21

  Ja handen är bättre om jag är still, men vem kan vara still, men nu är jag still med armen på en hög kuddar och hoppas värken ger sig 

 • 14 okt 2016 17:58
  Bella50

  Oj oj jag har missat vad som hänt dig 😬...grattis till vikten iaf.👍 Och krya på dig.

   

Logga in för att skriva en kommentar.