icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 maj 2017 23:54
5

Ett steg framåt och två bakåt känns det som.

Ag håller på att byta bräder på blomlisten, det har legat nere på grund av kylan, nu hinner jag inte med måste röja förrådet, håller på att gör i ordning inne, har får en del av rummet som jag vill nu, men då måste en del saker ut i förrådet, så en sak i ordning men drar med sig två nya saker att fixa. Så i morgon bygga hylla i förrådet sen ska all färg som står i gästrummet ut. Får snart gäster är föråd i gästrummet nu. Och för att få platser med grejorna i frige boden måste förrådet röjas, skam upp två hyllor golvytan räcker inte till. En masa historiska verktyg som jag aldrig kommer att använda ska förpassas till tippen. Och vägen mot ved boden måste förstärkas. Just nu är det bar en masannitskiva går inte skruva några krokar i den.

Köpte båten i Örebro på en båtfirma den skulle var ny servad men nu vet jag att det var den inte föra året gjord jag inte mycket åt motorn. Men fans ingen tomgång på den när jag kom hem med den. Bytte stift på den det satt fel stift i den, tvåtaktare kan var väldigt tjuriga på det. Så i år startade båten på tredje rycket på gammal bensin, och sen varvad motorn ur som den aldrig gjort och var tvungen drav på gasen för att sita kvar i båten. Var trevlig överraskning. Sjösättningen gick bra och fått bojen på plats och den verkar ha fastnat bra i år.

Så blir inte arbetes lös i år häller, ska slipa och måla ett kök med.

Sen ska jag monter en stående markis på 34 kg och den har bar fästen i botten och kan dras ut 3 m. åt varje håll ska bli en intressant upp gift är 140 cm hög, Det krävs kraftiga grejor för att hålla för den, håller fortfarand på och klurar på hur jag sak förstärka altanen.

Sen måste röken i gång med var och skaffade en kylbox på 40 liter för att klara allt köt som ska rökas får ställa mina kylvaror i boxen och köttet i kylskåpet tror jag. Sen blir det bra när man tar med kött till Stockholm 40 l. rymmer lite och går på både 12 v. och 230 v.

God natt första kvällen jag börjar se bra på datorn ögat blir bättre för varje dag.

 

Gillar

Kommentarer

 • 22 maj 2017 01:40

  Oj jösses så du ligger i, klart som korvspad att du knappt hinner med Matdagboken längre! Du är väl rädd om dig?

 • 22 maj 2017 06:20
  Bella50

  Säger som föregående talare. Du är inte arbetslös du heller 😬👍

  Senast uppdaterad 22 maj 2017 07:42

 • 22 maj 2017 07:38
  paloma

  Jag instämmerwink

 • 22 maj 2017 08:42
  Tita

  Driv inte på dig för hårt nu 😕 sommaren har bara börjat och du måste orka ta hand om och mysa med gumman också😃

  Tillåt dig att vila👍👍

 • 22 maj 2017 09:35

   

  Tack vänner är fler här som jobbar hårt, jag jobbar inte så hårt, blir lite pausar i mellan, MD har blivit lit dåligt med då ögat har varit jobbigt att läsa med på kvällarna, hade olika avstånd på dem, såg bar med terminalglasögonen korta stunder, men i helgen har jag fåt samma avstånd på skärpan igen och verkar se bättre på det opererade ögat, det är det som jag alltid set bäst på.

  Har lärt känna en ny kompis som också har vattenskadat hus, så bor hos sin mor nu, de var och hälsade på hans mamma är häftig 92 år hur pigg som helst och nyfiken på allt nytt och matrecepten som vi lagade. Han och jag var på sjön och fiskade hade bar flytväst och T-tröja på mig hade ett par byxor med. Var underbart vackert, och fisket var som det skulle urselt vid den tiden på månen fick bara en gädda. Men det var inte så viktigt.

  Men leker med mer långsamt fet i maten för att se om visa fetter på verkar kroppen på olika ställen det verkar stämma har kommit åt det fettet som är under magmusklerna nu och har barnstorlek på byxor. Nu reagerar folk utan mage ser man smal ut. Nästan plantage och har slimmad T-tröja nu lite roligt.

  Åt bra mat i helgen både sill och färsk potatis och vildsvins wok på köttfärs med egna gjord sötpotatis strips till och för första gången på läge 50 cl folköl till maten. Vikten i dag min lägsta i alla fall 88,7 kg. och lägsta midjemot på 90 cm. Då äter jag mer nu men kroppen verkar villa vara här någon stans men blir att öka når 100 kcal till.

   

Logga in för att skriva en kommentar.