icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
15 februari 2017 10:35
7

Ett nol till oss, gårdagen gick över förväntan.Huset mus tätt nu.

I går byttes den läckande kranen, som inte hade läckt en droppe under natten, men ny där nu känns bätre vara säker. Pergogolvet på plats var lite knöligt första vägen att få det bra, är inget fuskjobb g

I går byttes den läckande kranen, som inte hade läckt en droppe under natten, men ny där nu känns bättre vara säker. Pergogolvet på plats var lite knöligt första vägen att få det bra, är inget fuskjobb kanten kommer hamna under kantlisten förut låg Pergo utanför panelen såg inte klokt ut, man hade hackat ut för dörrposterna, nu kapade man dörrposterna lad Pergo under, och golvet ligger flytande (inte diktmotväggen). Och hela köket var klart till 17,00. Så de ställde tillbaks skåp och bänkar på övertid, Glömde en 2 mans hurts i stora rummet, men lyfte ur når stekpannor och lyfte tillbaks den.

Jag är nöjd med golvet, trots det vart alternativ 2, tro det blev snyggare, förut hade jag göra med att hålla mössen inne i diskbänksskåpet om nån lyckades komma in. Nu är först trägolvet lagt mösstätt sen är Pergomed lagd för att var mus tät. Så hoppas slippa det problemet sen. Känns väldig bra.

Fåt uppskatta maten de här dagarna lite grand men verkar ha fungerat tro jag har koll på matlådor, man kan säga jag ligger stabilt, 99,4 i dag är visserligen min lägsta vikt, nåde 100 sita januari, så 6 hg är rätt stabilt, fick lågt blod tryck ett tag, så kroppen behövde få hämta sig hos mig kan det bli så om jag går ner för mycket för fort, då får jag bromsa någon väcka. Jag har lågt blodtryck oftast om jag mår bra.

Mätbandet ljuger inte häller, kommit dit det är svårt att mäta på rätt ställe själv. Skrev 1 cm ner där jag mäter, men ska jag mäta där bältet siter så är det mycket mer.

Nu blir livet komplicerat man får inte ha så liten midja och normallånga ben byxben blir kortare på mindre storlekar ofta, lägga upp fungerar, men längda blir sällan snyggt.

Blir en snäll dag mot mig själv i dag, lite handlande och plock lite av det nödvändigaste och göra en grönsakssoppa till kvällen, och lite Lunch, har fungerande kök nu.

Ha en bra dag, ska slås med skatte myndigheter om rot avdrag eller heter det rut.

En bit av nya golvet i ett fungerande kök, som ska bytas alla skåp på bilden, och en plåt framför spiselen.

dcdacd97-2010-4d7f-9afd-ec4aa482af62.jpg

 

 

Kommentarer

 • 15 feb 2017 11:43
  gasten

  Det blev jättefint! Ser precis ut som det jag har i mitt kök. 

  Roligt att du blev nöjd. Du har haft mycket att ta tag i nu.

  Här skiner solen ska se om jag kan ta mig ut en sväng. 

  Ha en skön dag! 

 • 15 feb 2017 12:01

  Tack Gasten ska planera om ,lite ät lite Lunch nu sen gå i solen sen staden och med njuta av solen är en slö dag i dag, Har haft skatemyndigheterna i telefonen och pratat rotavdrag är struligt få det på den biten som försäkringen inte betalar.

 • 15 feb 2017 12:59
  Bella50

  Ser fint ut. Grattis 👍

 • 15 feb 2017 15:15
  Tita

  Bra jobbat och snyggt golv!!

 • 15 feb 2017 15:47

  Tack Bella och Tita jag är nöjd trots det blev val 2, och det är nog bättre är lite ljusare, det andra var snyggt men hade spåren mellan golvplankorna markerade, gillade inte det i köket, svårare hålla rent. Såg ut som gammalt plankgolv.

   

   

 • 15 feb 2017 20:08
  paloma

  Det blir säkert jättefint när det blir klart, man kan se det redan nusmiley

 • 15 feb 2017 21:03

  Tack Paloma nu är det bar bänkskivorna som strular, impregneringsoljan luktar för mycket så måste tänka om hade tänkt ha massivek den är obehandlad. Så nu måste jag hitta laminat skiva som passar till golvet, golvet är svagt kalkad ek. Hade varit snyggt med ek bänkskiva till, nu får man bli radikal välja nåt som bryter i stället, och passar inte stänkskyddet. Små problem men måste sy i hopp allt till fredag klockan 18 då beställer jag.

Logga in för att skriva en kommentar.