icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
6 april 2017 15:46
1

En jobbar dag till vid huset tungt men skönt.

 

Härlig dag men farlig morgon 2 grader kalt och en större olycka, plåtskador blev det vet inte hur det gick med förarna såg den, på vägen till tippen halkolycka. Halv 8 kom min 80 åriga fiske kompis och hjälpte mig att baxa på en spisel på kärran, så mycket lättare när nå kan trycka ner pirran så spiselen nästan är i jämnhöjd med flaket, sen åkte resta av sopporna från köksrenoveringen och vattnet med. Hitta lite andra soppor med blev i stor sätt full kärra ett stor cementrör bråkade var tungt tippar på 80 kg svårt få grep på, tänkte lämna det men det har reta mig så länge så nu är det på tippen, en bil stod så illa på tippen fick bära det en bra bit.

Trädgårdstraktorn har fåt batteri och startade på första försöket, men punka på framhjulet inget nytt det bråkar ofta, pumpat nu ska sätta en slang i det. Vintern slut snöslungan undan hängd och kompostvaran framme i stället. Alla tunga blomlådor framme och vattnade risk det är för tidigt men försent efter påsk. Lite undan plockat inne med, så en bra dag med tungt arbete ute skönt började få köksfobi snart av att aldrig få jobba ute. Har bar fredag och lördag på mig att röja upp ute nu sen risk jag får ta semester nån vecka med ögat, vist var det tungt att lyfta på grejorna, men stressade inte och lyfte med bra teknik, lite små ont här och där men så skönt att få ta i lite.

Men nu får jag lov att gör allt i staden med som skulle gjorts nästa vecka, ägg till påsk är köpta i dag, färska och nyvärpta. Mår bra bar lite trött, ska fixa lite ärenden i staden, blandanat köpa nya byxor har bar ett par som tar knäskydd, det behöver jag. Någon har backat ner min blomlist så måste köpa virke och göra en helt ny, har lapat den förut så är dags. 18,30 husgrupp så lugn kväll.

Två dar med lite tung kropsarbete brände bort mycket stres är skönt.

Ha det bra alla.

 

 

Gillar

Kommentarer

  • 7 apr 2017 07:15
    Bella50

    Bra att det "lugnar ner sig" lite i och med ögonop. 👍

Logga in för att skriva en kommentar.