icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
11 juni 2018 13:45
5

Ekorhjulet snurrar efter ligger man, Bröllopsdag blev det.

Den 6/9 blev det och tankarna for till dagen 6/9 96 då gifte vi oss. Firade 22 årig bröllops dag, tog nästan ledigt hela dagen med frun, blev 5 kg tvätt fixade men maskinen var klar 7 på morgononen och hängd före frukost. Blev en kanon middag på Dovhjorts filé. Har lagat det 2 gånger förut blivit bra då med inte riktigt nöjd, men denna gång blev den perfekt så gumman var nöjd med maten och sen lite ost till kvällen. En lugn och god bröllopsdag, som vi båda nog uppskattade.

För min vecka har jag kört hårt blivit många timmar på vedbacken, torsdag 6 på morgonen klöv jag en halvkärra ved klar till 10:00 en snabbfika lasta bilen 3 litervatten och hund, kära sen. Sen hem till Atons hus hundens, han blev sur när jag började jobba. Den här gången slopade jag ett moment kapade veden i skogen och lastade kutsen på kärran, gick bra men jobbigt kappa och kasta allt i kärran blev en kubik och fyra timmar med motorsåg, bar förvånad över att jag inte fick mer ont hade kört 3 dagar i stäck med 8-9 timmars jobb. Bara för att jag skulle få veden under tak innan regent kom. Sista kubiken ligger på kärran.

Fredag skulle bli lite lugnare tänkte jag tog fram röj sågen, skulle röja till midsommar är rätt mycket efter 2 tankar var gubben helt slut. Nu upptäckte jag vad minna rabarber och potatis tjuvar gjort de hade bökat upp min ruff, där jag slagit dän alla buskar och snår och bara kan använda röj sågen, var elagt gå förut nu var det rena fallgroparna upp bökat, får se om jag får någon jord över jag täcka det värsta med. Så minna stackars ben mådde inte bra inte ryggen häller röj såg och så ojämnt så man inte kan gå ingen bra kombination 60% är slaget nu borde hinna resten, till midsommar.

Bilen krånglade fick kostnadsförslag på 17 400 kr för reparation, ledsnade köpte en ny bil väntar på den lyckades få nåra tusen i sänkt pris för en lyxutrustad bil 69 tkr i rabatt med tillbehören är den 93 tkr billigare en jag tittade på för några år sen. DÅ kostade standarden 60 tkr mer. Blir en Toyota Verso  en utgående modell därav priset. Men alla som jag känner är nöjda med sina. Enda felet är färgen White Pearl lyx färg visserligen bilen skimrar för var det pärlor i lacken och dyrare. Men den är vit, ända som jag kunde få det priset på och mättar ställningen är på noll, ny bil.

Vikten bråkar med mig men nu efter alla fester och avslutningar brolopps dagar mm. För hopnings vis lite lättare jobb då jag får mycket väska i kroppen när jag jobbar tungt. Får ner den rätt lät men den hoppar upp igen så verkar nog blivit lite tyngre i muskelmassa trots allt för nu börjar jag ha min gamla styrka tillbaka trodde inte en gammal gubbe kund träna upp sig igen. Jord säckar som var tunga förut tar man en i varje hand och går nu (50l).

Sen det social livet borta 3-4 kvällar varje vecka är med tidskrävande men intressant.

Ha det bra var rädda om er, blev mycket gör fast det bara var de lilla biten av veckan.

Ved jobb Båt avkopling

c58a9cd7-75e0-42d4-a626-60897a6b73af.jpg

 

63e40745-f456-458c-b491-125fd3745229.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 11 jun 2018 14:54

  Grattis på er bröllppsdag i efterskott !

  - hopas du får mycket avkopplingstid i båten och god fiskelycka !

  I kväll ska jag och barnen fiska nere vid ett klippbad i närheten , både krabbor och bläckfiskar finns det gott om.

 • 11 jun 2018 16:35
  gasten

  Grattis i efterskott!

 • 11 jun 2018 17:28
  Lovis

  Grattis i efterskott från mig också och jisses vad du har jobbat och stått i. 

  Må så gott, hoppas du kan njuta av en fisketur med fin fångst.

 • 11 jun 2018 22:29

  Mzn mår bra av lite jobb, beror på vad kroppen är van vid, 3,5 timme röjsåg var jobbigare en 9 timmar ved man måste vara smart och inte slita för mycket på kroppen. Röjsågen sliter rygg så blir max två tankar. Motor såg får bli 4 timmar max är farlig såga om man börjar bli trött, är inte tyngden som är jobbig utan skärpan när man sågar meterved och tun är sågen farlig om man inte är skärpt det kastar lätt. Grovt är ofarligare såga då äter sågen snält igenom.

 • 12 jun 2018 07:14
  Bella50

  Säger oxå GRATTIS och herrejösses vad den kroppen får jobba !!!

  Det blir muskler av sånt...och lite högre vikt. So what ...?

  Huvudsaken är att vi mår bra i livet, eller hur ?

   

Logga in för att skriva en kommentar.