icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
1 januari 2018 14:24
5

Dyr Nyårsafton i Kcal, Men trevlig.

God Fortsättning på 2018, Viktresan fortsätter men med samma mål som 2017 har nått minna mål med ett par kg. under planerat, så vi får se om jag ska ligga kvar här eller gå upp ett par kg. Det troliga är att jag försöker bygga lite mer lår och rygg muskler, så får vi se. Vill inte ha smalare midja nu då finns det inte några byxor att välja på. Så planerna för 2018 är att behålla vikten och se om jag klarar det utan att skriva, mjöligt jag skriver lite nya maträtter med mina nya recept jag provat ut för att ha koll,

Ny årsafton blev årets enda riktigt fria ät dagen då vin och godis kakor, mat var tillåtet hela dagen.

Var lite nyfiken på om jag kunde bryta ner alkohol fortfarande som jag gjord i min ungdom, hade en kartong dyrt rosévin som stod och skräpade, den kyldes, blev rosévin till kalkonen. (Som jag lagade på ett nytt sätt hade fått ett recept från Rinkeby struts och kalkonfarm, där fyllde man inte kalkonen utan lade fyllningen under kalkonen, kryddade den efter eget huvud. Den blev väldigt mör och fin använde stekpåse och stekte den till 67 grader då den saknad fyllning blev bröstet klart mycket fortare tog nu bar 25 min per kg. brukar räkna med 45-50 min. i vanliga fall. Alla gillade den fick stå och safta till sig 1,5 tim.)

Sen blev fika med film och choklad askar kakor mm. Ost bricka på kvällen gick åt ett par liter rosévin, på kvällen 75cl. moserande 13 % vin som jag drack själv. Det enda som reagerade på vinet var vågen i morse, men jag lade mig inte före 13,30. Sen när jag förbrände alkohålen med sockret blev det en varm natt, sov utan täcke och frös inte ett dugg. Så inte har jag råd att dricka alkohol om jag vill bli salongsberusad. Lagade all mat och plockade undan och gjorde i ordning diskmaskinen så allt var klart i morse, en tvättmaskin blev med iordning gjord och blev hängd i morse och nu är lunch disken i maskinen med och igång.

Så alla spår av fest är borta och gumman hem åken, ska själv åka till staden i kväll.

Har räknat med normalpersons för bränning då kan jag köra vid Kl. 16.00 men vi tar inga risker så åker vid 17,30 mitt gamla resultat för brände jag det dubbla. Har 4 timmars marginal på när jag ska var alkoholfri.

Vågen fick som jag räknat med spel 92 kg i dag, sent i säng äta sent och tidig vägning inget fungerar. Hade jag vägt mig en timme senare hade vikten varit mycket lägre. Nästa planerade fria ätning är redan planerad till 1 Maj då jag fyller och då är det ingen jul före som förstör med en massa konstig mat. Men en god jul var det med kängurubiff strutsbiff, ankbröst, entrecote grillade kycklingvingar, helstektkalkon och rökt fläskkarré, skinka. Var en mycket matmässigt god jul med den godaste entrecoten jag lagat på länge fick tag på perfektkött.

Önskar en bra resa 2018.

Gillar

Kommentarer

 • 1 jan 2018 15:22
  gasten

  Jul och nyår är svåra helger när man har svårt med vikten i vanliga fall! 

  Skönt att jul och nyår är överstökad! 

  Nu får man ta nya tag. 

  Ha en fortsatt fin nyårsdag! 

  Senast uppdaterad 1 jan 2018 15:31

 • 1 jan 2018 15:24
  paloma

  God fortsättning önskar jag dig☺🎉

 • 1 jan 2018 17:17

  Får snart ögat opererat så blir det lättare titta på Lidel de har haft struts och kängru för 29 kr pt det föra gången de hade det är 300gr lagom till två väldigt lättstekt kör bara himaljasalt och svartpeppar på dem ska strutsen var riktigt god ska det vara körsbärssås till

 • 1 jan 2018 18:44
  Bella50

  God fortsättning på 2018 ✌️

  Vi är många som måste dra åt handbromsen nu...

 • 1 jan 2018 21:12

  Ja vi får se vad vågen säger i morgon det är det intressanta vad kroppen lycka förbränna i morgon bitty blev bar 4 timmar i sängen i natt så räknar med att vara på banan till helgen måste stycka ner en dovhjort då så blir en jobbig helg.

  Senast uppdaterad 2 jan 2018 23:25

Logga in för att skriva en kommentar.