icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

Afkruts blogg

153 kg 93 kg 42715
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 65 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt nu 100 kg kan justeras beroende på hälsan. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 april 2017 10:11
6

DRÖMVIKT nåd från 147 kg. till 90 kg på drygt år.

ea4d1c7d-a254-43eb-914a-745d785bca78.jpg

Har alltid lekt med tanken att väga 90 kg. Men har inte satt det som något mål, verkar vara lättare gå ner i vikt när man inte jobbar på det, min ögonoperation tvingade mig ta det lugnt men har försökt legat bra på maten även om det blev fri flygning 7 dagar helt, men gick ner 2 kg då med. Och nu har jag ätit påsk mat kalkon och lam, mycket got och praktiskt just nu. Ett pass hade försvunnit så lyfte lite låder och letade, det tålde inte ögat hade sådan värk i går. Kan bero på att det verkar som ögat börjar fungera har vari orolig har sett sämre på det en ina operation. Hittade inte passet var till husgruppen i staden i går sate på lovsång i bilen och bad når små böner om passet såg en bild. Av passet liggande i lådan under sängen där jag har elverktyg, sist hade jag minne av det i sovrumsfönstret tillfälligt när vi flyttade vapen skåpet. Där det är inlåst kompisen ställde ner lådan där när vi kolad sängmotorn men glömde ställa till baks den. Ända stället jag inte letat på kunde aldrig tro den hamnat där. Nu är det inlåst på plats igen, och vapen skåpet är bultat i väggen med franskskruv.

Vilken pärs det var, och i dag kommer nästa problem avloppet krånglar men tror det klarar inte två tvättmaskiner efter varandra, men vet att det strular har fåt i gång det vid flera till fällen nu måste rensa upp det.

Men ville slippa det innan ögat är bra.

Tvätten ut i dag i går fik jag hänga inne, men sen jag fick upp en ventil i storrumet som jag vill ha hela tiden är värmepumpen effektivare och braskaminen värmer bättre. Tvätten jag hängd inne var tro redan vid 17 i går torkar inne på 9 timmar utan att elda i brasan han inte det.

Det talas så lite om att det går att hålla skinnet spänstigt slippa muskelbristning vid graviditet nästan helt få bort är. Har minskat midjeviden med över 60 cm (67) har gåt ner 45 kg en gång för ut. Men har slätare mage i dag en när jag var 20, som läkaren sa av häpnad du har ju slätare mage en vad jag har och jag har aldrig varit tjock. Var ju tjockskalig förut man minskade i vikt där med hade jag inte tagit med i förberedelserna, blev väldigt rynkig runt ögon, fick fixa det med på 6 veckor så ser ut som jag brukar göra igen är lite väder biten i hyn efter att haft båt i skärgården, blev mycket frostbiten i ansiktet då man jagad i ytterskärgården i januari hade en timmes gång tid ut i bra väder 1,5 tim. i mörker och sjö, svårt på den tiden att bar ha knopas att gå på.

Ha en bra dag här skiner solen och gumman kommer i kväll, skulle behövt fixa i ordning men får vila får vildsvin i morgon börjar vara tomt i frysen på gris så det är välbehövligt. Men dovhjort finns det och någon kanadagås bröst.

Läger upp en bild på mi är från bältrosen när jag började smörja det var det stort som en 5 krona och knallrött blev så tröt på att alla trodde jag gjort mig illa så började smörja det med Alover Gelly nu är det som långfinger nageln i storlek och gråt i stället syns knappt. Hade en bild på det stort med men verkar ha raderat en bild för mycket eller så är den på fel telefon.

Gillar

Kommentarer

 • 21 apr 2017 10:35

  Grattis till resultatet!

 • 21 apr 2017 10:55
  gasten

  Det är fantastiskt bra gjort 

 • 21 apr 2017 11:16
  paloma

  Grattis! Du är verkligen jätteduktig som i den röran du haft i stugan klarat dettasmiley

 • 21 apr 2017 11:46

  Tack Leika, Gasten och Paloma stugan gick nog bra den hade jag planerat matlådor och hade min induktionsplatta på kvällarna, Men att jag gick ner med ögat det är mer otroligt uppskattad mat i 9 dagar och ner, men det som förvånar mig är smidje måttet. Minskat över en byxstorlek skulle säga 1,5 har inga byxor som siter bra kris alla som jag hade innan operationen är för stora känns som en dm. minst blir dyrt men roligt mång här som tro de ska få se ett russin vid badet har frågat om jag törs bada nu, skulle vara att vattnet kommer kännas kallare utan ett värmande lager.

  Tvättade ett par maskiner, avloppet krånglade där gick den förmidagen fick tillverka en egen spolutrustning nu rinner vattnet undan igen krånglar för ofta måste spola rören.

   

   

 • 21 apr 2017 17:21
  Bella50

  Det är väl i markbädden du har felet kan jag tro. Den är väl för tät eller gammal. Vad vet jag 😬

  Akta så du inte "försvinner" så gumman inte hittar dig...hi,hi. Ha det gott. 👏👏

 • 23 apr 2017 13:05

  Är inte fel på markbädden den fungerar det ser man om man tömmer brunnen men problemet kvarstår det skumma att det funger att par månader i bland, troe jag har halft stopp i röret någon stans när det komer för mycket vatten blir det luftstopp och riner sakta, ska försöka har en 15 meters jag kan låna men skule behöv en 35 m för att räcka, men finns en på spolbilen den är 75 m. och kan köra varmvatten om det behövs.

Logga in för att skriva en kommentar.