icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
9 oktober 2016 20:19
1

Det man inte han på lördag fick man ta på söndag.

Lördagen tog slut för fort, och mörkret föl och orken med. En del fick fixas på söndagen.

Men efter mycket ryckande i startsnöret puttrade häcksaxen i gång, och med frun som smakråd blev buskarna rundade till bollar, och granen med rund nu men den börjar bil stor ont i armarna fick jag av att ha häcksaxen över huvudet så länge, men bra blev det och granarna mot granen som jag toppar och klipper på sidorna håller på att bli en fin häcka, hackade ner lit blommor som missuppfatta det med att växa på en blomlist, och inte var 2 m höga kapade ner dem så jag kan köra dem till stora komposten.

In fortsätta hacka ner lök, selleri till en vilt wok på rådjur och viltsvin, lit överblivet kött när jag anpassade bitarna till röken, got blev det med ris till.

Sen blev det kasta på sig lite snyggare kläder, och åka på vår Gudstjänst.

Sitter här ensam på vägen nu alla hem åkta bar dela tabletter för veckan kvar sen kväller, frun sa god natt från Stockholm nu.

Ha en skön kväll blir alltid lite deppig när frun åker hem, mysigt med någon som snusar i sängen bredvid.

 

Gillar

Kommentarer

  • 9 okt 2016 21:14
    Bella50

    Förstår känslan. Jag blir oxå lite " orolig" om maken är borta ( inte om JAG är det 😆)  

    Det är då det kan bli "tröstemat" ...av alla de sorter.👎☹️️

     

Logga in för att skriva en kommentar.