icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
26 mars 2017 22:40
6

Det köket tar på krafterna helt slut.

 

Köket fortskrider, saknar kakel 2 sidor 2 täcksidor och en bänkskiva över hjärnspiselen, Men alla hyllor och lådor är i funktion nu har satt hyllor och lådor, så jag är helt färdig nu, maskiner och mycket är på plats nu sista veckan har det blivit för många timmar i sträck, och för mycket arbete med armarna över huvudet. Så trött nu och i morgon bitti tidigt åker jag till Stockholm och ögonsjukhuset. Tapeseringen väntar jag med tills det blir varmare ska måla fönsterna med är för kalt nu.

Inte nog med det så har jag gått en brottnings match med en tempurmadras modell 3 dm. hög för att få i hopp den och in i bilen, rå precis böja den, nu saknade man de 55 kg extra vikt. Mina kilon räckte inte till för att kröka i hopp den behövdes muskler med, sen var det knappt jag orkade bära ut den till billen svår hålla den. Men nu är den packad, jag ändå tröttare nu, bäddmadrasen packad i en stor sopp säck så den håller sig still.

Har jobbat 10-12 timmar den sista veckan varje dag var bara tid till två promenader, när jag hade hund.

Köket fungerar nu alla stekpannor och kastruller, når maskiner porslin är med diskat och inställt, allt som går att diska i maskinen blir kört där innan det åker in i skåpen, det andra blir handdiskat. Märks att maskinen äter mycket disk den tar allt mitt porslin utan problem 17 flata talrikar 12 djupa mm har lite till men det låg i andra lådor var både kaffe koppar och glas med och en massa skålar. Så det är smidigt enda tills man ska plocka ur den är jobbigt för tummen blir för mycket på en gång.

Är nog rätt nöjd med min ritning på köket det mesta fungerar som jag tänkt, och som det värkar får jag större plats i köket men mer skåp utrymme och bänk, och asistenten står nu lättåtkomlig i en lådda sopp makern får med plats i lådan mi lilla multimaskin får nog flytta dit med. Har två stora karuseler i hörnskåpet med, som sväljer mycket.

Men verkar få köra hårt en väcka till tar tid med att organisera.

Vikten gick upp två kilo när jag inte hade någon plats i köket men har krupit ner snar allt igen. Stress är inte bra för vikten,

God natt kör mot Stockholm vid 6 imorgon, hoppas jag får köra hem i morgon kväll, ska lasta en stålhylla i Stockholm. Efter ögonundersökningen om jag får.

Gillar

Kommentarer

 • 26 mar 2017 22:59
  Bella50

  Sov nu gott...och jag som trodde din helg skulle bli lugnare. 😲 Och att du skulle vara i storstan ett par dagar och vila upp dig lite. Men nej...bara på't igen. Du är otrolig. Köt lugnt imorgon så hålls en 👍 här , för bra besked.

 • 26 mar 2017 23:24

  Bella har en häck som jag ska ha ner ute och en båt som ska i med så jag får färsk fisk. Måste få undan köket nu har mycket ute att fixa nu.

 • 27 mar 2017 08:13
  paloma

  Snart är köket färdigt, och du kan njuta av andra sysslorsmiley

 • 27 mar 2017 08:18
  pralin

  ja  fy vilket slit  de  kan  bli. Vi börja  en  gång  för  ca  tre år med  vårt  kök inte  klart  än.  Men de kanske  aldrig  blir, som jag  säger till gubben  "låt  nästa  ta  över" .Ha  en bra  vecka 

 • 27 mar 2017 08:26
  Bella50

  Nej, här är vi tvärt om pralin. Startade projekt blir färdiga i rask takt....det är väl därför vi startar nya hela tiden..😆😂👍

  Jo, du afkrut.... det finns alltid nåt som väntar på ens omsorger.  👍

  Senast uppdaterad 27 mar 2017 08:28

 • 27 mar 2017 13:24

  Här är det uppdelat i etapper av praktiska skäl lätare måla fönster när det är varmare, och så får jag min gamla kompis som jag var med när han köpte sin första bil. När han fyllde 18 år. Väldigt duktig på EL och att måla och tappesera slår yrkesmännen i dag, hans pappa var nog en av de bästa målarna i Nyköping hade så mycket jobb han ville.

  Siter och skriver detta i sudigt tillstånd med droppar i ögonen, på Sankt Görans sjukhus och väntar på besked om mitt öga.

  Senast uppdaterad 27 mar 2017 13:27

Logga in för att skriva en kommentar.