icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
7 februari 2017 17:42
5

Det en efter det andra händer.

När jag skulle putsa glasögonen ramlade en bit av, bar åka till optikern skulle inte gå att laga, men den ena tjejen är duktig hon lyckades löda fast biten, akuta faran avhjälpt. Viste bågen var böjd sen jag for på huvudet. Hamnar inte glasögonen rätt fungerar inte progressiva glas nåt bra, så nu ser jag bättre igen. Och ska ta tag i min grönstar nu har beställt tid hos optikern så jag får en remis. Man brukar säga inget ont som inte har något gott med sig.

Där för jag flyttade ner hit för att få det fixat, men nu saknar man 3 ögonläkare på Nyköpings lasarett, och de tre som är där hinner inte med och är inte bra på grönstar så får en remis till smeten i Stockholm vist är livet komiskt.

Nu ska jag göra champinjon soppa till kvällen, var extra pris på svampen 5 kr små rackare men brukar var goda då.

Dagens mus jakt 0 och ingen igenslagen fälla har tagit 5 st. och en svårt skadad stort blodspår efter den fått en smäll av fällan. Ändrade pulsen på den elektroniska dosan hoppas de inte gillar den, förut fastnad de nära den.

I morgon om vi kan isolera slangen eller fixa det så blir det blir golvet igen satt, skulle villa ha en värmekabel i den.

Ha en skön kväll alla, här funderas det på golv, kakel och slangar som ska bytas. skåp och bänkskiver, är klart diskho, diskmaskin tror jag ska diskutera det med snickaren ugn och häll är med klara. Sen den eländiga vaten kranen som ska ha avstänging för diskmaskin, den jag vill ha får inte plats för hög. Det andra altenativet har inte avstänging för diskmaskin.

Gillar

Kommentarer

 • 7 feb 2017 19:12
  Bella50

  Det är mycket att tänka på...helst i förväg då 👍

 • 7 feb 2017 20:04

  Fräcka gynnare blev en mus när jag tryckte i väg inlägget den störst och tjockaste skogsmusen jag sett undrar om den var med ungar. Men mitt kök var den inte välkommen i så 6 möss borta nu och den var med bredvid musskrämman, så det var bortkastade pengar.

   

   

 • 7 feb 2017 22:13

  LissaLo har med hört det, så var tveksam, men det påstås den här ska fungera är hästfolksom använder den, men de säger råttor och husmös fungerar den på, sen påstår de att luftavfuktaren stör ut ljudet från den, och den för ett sabla oväsen så mösen måste vara bulerskadade, eller sitter de i värmen som blåser och njuter, de kanse har spa i golvet.

 • 8 feb 2017 07:02
  Bella50

  bc251e12-d5ef-4859-851f-d9f52f9dc891.JPG

  16429a08-c895-4660-b435-c8b0def1b74e.JPG

  Så här ser min ut ...och vi tycker den funkar bra efter minst 20 års användning. Den står upp-och-ner på en hörnhylla, för att det passar bättre så...👍

  Var väldigt dyr (1500kr ) och den första vi fann på marknaden vid tillfället. Det har kommit många olika modeller och prisklasser efter det...

  Dom kommer in i mellantaket på gamla husdelen...men stannar inte kvar.

  Denna milda vinter (f.n. -4,9 C) har vi inte haft många objudna gäster alls...men nu borde de ha kommit. Vi märker på katterna när nån är i taket....men det är lugnt.

  Du har ju "dörren öppen in" s.a.s ....så de hade säkert inte velat stanna där ...om den funkar som min gör.

  Ljudvågorna kommer så oregelbundet att dom aldrig kan vänja sig vid dom. Sköter sig helt själv. Bara en knapp att skifta mellan ljud eller inte. Vi hör bara "knäppet" när den är igång. Ljudet klarar ingen människa av.

   

 • 8 feb 2017 10:03

  Min är mindre och har ett högt ultraljud som man skiftar till vinter eller sommar, sommarljudet ska insekter med fly, sen kör den ljud via ledningarna som man kan variera längden på, men har fått en förklaring att luftafuktaren släcker ut verkningsgraden av den med sina vibrationer och överbjud av väsande luft, tycker bar det ljudet skulle håla dem borta.

  Men har innovation av skogsmös verkar var så att de med är drabbade av den konstiga vintern och den tidiga slutet på blomningen, ont om mat. Ser dem springa dag tid på gräsmattan.

  Idag ska snickaren se om det går att fixa vattnet och hålet i golvet.

   

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.