icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
8 december 2017 20:53
4

December röjning avklarad, börjar snegla på julen.

Jag är klar med det jag kan göra ute, allt röjt runt huset, gränser mot allmänning och grannar. Lustigt väder full storm så det jag slog med rörsågen, var blött då men efter blåsten (stormen) torkade upp gräset, så jag krattade alltihop i dag och packade hårt, blev så tunkt att det behövdes en säckkärra för att få in dem i garaget. Sen kom husse lite tidig, så med pust och stön fick jag upp behållarna på kärran, och med julstämning puttrade jag upp till komposten med lyse på traktorn. Känns skönt att ha snyggt runt huset till jul, men lite annorlunda, brukar ha växt upp lite nytt gräs nu är det nyklippt till jul ser lite konstigt ut.

Blir en mager jul, fick 2 dyra fakturer som förfaller faller till jul, bredband och byte av vatten slang. Min bilreparatör går bet på bilen, så får lämna in den på märkes värkstaden, blir med mycket dyrare.

Får ta bössan och gå ut i skogen och hämta lite mat, blir lite struligt hade räknat med att de inte skulle hinna på igång det till jul, men det är bra behöver få det nu, roligt om det fungera på julen så man kan strimma lite film.

Dags börja med inne jobben, måste förstärka min säng har virke på golvet i sov rummet ska bar göras lite uttag och borras lite hål sen limmas dit.

Maten är fixad för att jobba nästa vecka had trot jag skulle ha jobb kvar ute, har orkat mycket mer en jag brukar göra, det som brukar ta flera dagar går må några timmar är inte ens trött i kväll, trots all krattning.

Vikten får en massa frågor om hur jag vet vad jag äter, kolar på innehållet och kcal, äter så få snabba kolhydrater som jag kan sen gäller det att äta tillräckligt mycket, blir alltid mycket fiber i form av mest grönsaker, en del kött, 2 delar grönskaer ofta 1 del kött 3 delar grönsaker, använder man grönsakerna rätt tror folk det är massor med kött i minna grytor. Ett bevis på att jag äter bra mat är min ork och att jag inte blir trött. Svärmor ska gå ner i vikt, men äter för dåligt, tappar orken och är jätte trött, räknade på hense kvälsmat 250 kcal hon tyckte hon åt mycket, lunch 250 kcal så är hon tröt har ingen ork, prov kör bil på luft när soppan är slut står den där, när du gång på gång äter för lite finns inte reserverna kvar, och jag har i nuläget väldigt lite reserver då jag bränt mit fett hårt med flit, får inte tappa mer nu.

Vågen visade 88,4 kg. vilket nog är min nya idealvikt, har minder mage nu en när jag vägde 87 kg, minskad 6 cm på att ro under kraft fisket. Men lade nog påmig 1,4 kg muskler skulle jag gissa på då jag brände ner mer fett.

Börjar gilla att kunna ha slimmade skjortor, köpte en nästan ny smoking med byxor som var för små, tyckte jacka (kavajen) till smokingen var fräck till jeans men i dag siter smokingen som juten nu gäller det bara att hitta en fest att ha den på.

Blir nog lite alternativ jul, är inte sugen på julmat, kan bli nån prinskorv, enbacken har en god korv som är ren från tillsatser, skinka är mest sugen på att köpa ett par och röka dem. Både frun och jag är mest sugna på en blodig entrecote, blodigryggbiff, marinerade kycklingvinar grillade och grillade ribs.

Var för laga mat av tradition när ingen av oss är sugna på det, nån måste ju äta upp det. Så tror det bar blir det vi är sugna på.

Ha det bra alla. ( har nog full vecka nästa vecka med blir det inte kalt ska jag göra ordning i förrådet monter kompressorn på plats, slang vindan till den så den fungerar, är suveränt med konpresor när det sk göras rent verktyg och maskiner bar blås bort skiten med.

Gillar

Kommentarer

 • 8 dec 2017 22:40
  Bella50

  Jaha...den här gången nämner du gumman oxå. Trevligt. Det var längesen du skrev om henne. 

  Gott att du mår så bra i din nya kropp...och jag håller med dig. Varför laga mat ingen egentligen vill ha...bara för att , s.a.s. 

  Vi har ätit lite juligt ute idag...det räcker långt.

   

 • 8 dec 2017 22:49

  Gumman och jag har det bra, men vi har fått varit i från varandra lite för mycket, då min bil krånglar har fåt låna en gamal skoda men inte så pigg på att köra till Stockholm med den, växelspaken är som ett järnspätt får ont i handen av den.

  Nästa helg kommer gumman ner nu är det telefon varje dag. 

  Sen den 20 ska jag upp och prata opration av ögat så jag kan se på det igen.

  Senast uppdaterad 8 dec 2017 22:52

 • 8 dec 2017 23:10
  paloma

  Man behöver inte äta julmat på jul, jag försöker hålla mig till att äta julmat på julafton och dagen efter. Det blir inte så speciellt annars.

  Kul att du får träffa frugan snartyes

 • 9 dec 2017 07:14
  Bella50

  Jag förstod att det inte var ”självvalt” .

  Desto trevligare när ni ses och det finns ju andra sätt att ”ses” och höras på . 

Logga in för att skriva en kommentar.