icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
23 April 2017 11:29
3

Byxlös, byxliningen krympt med 65 cm. Midjan 57 cm:

Det är KRIS inte en av mina gamla byxor eller ny siter uppe längre, midjan jag mäter har det verkliga måttet jag mäter tjuvstartade lite med vikt ner gången, så minskat 57 cm där. och även nu gåt ner 57 kg i vikt,( enligt papperna hos min hudläkare vägde jag 5 kg mer med bältros 62 kg. ner i dag) men bokförd vikt är den jag räknar, är bar lite roligt för min vän som jobbar med, vikt säger 1 cm i midja gör ett kg. stämmer rätt bra på mig.

Nu kommer det krisartade in i bilden jag har väldigt lång över kropp, och mina byxor siter inte i midjan, där har min omkrets minskat med drygt 65 cm, när jag var och opererade ögat minskade jag från storlek 56 till 52 på den väckan, hade nästan nya byxor som var nästan små, nu för stora de med.

Blir lätt för frun köpa födelsedags present fyller 1 maj, byxor. Alvarligt så måste det varit mitt hårda jobb med köket och stressen med att få i hopp det som påverkat kroppen så jag bundit så mycket vatten, operationen var med en stress faktor. Nu är bar frågan om jag får försäkrings pengar för den 5 maj, är rätt mycket pengar som snickaren ska ha då som försäkringsbolaget ska betala mig. Är med en stress faktor men det löser sig, sen har gumman med fått bilen skadad också en stress faktor, hon blir utan bil en väcka när den lackas, endera blir jag utan bil en vecka eller så lånar hon svärmors.

För delen med 52 i storlek att den brukar finnas på rea 54-56 som jag hade förut är alltid slut blir lit sekundhand besök behöver fiske och slankbyxor här nere, är inte alltid skönt gå i snickarbyxor vilket är praktiskt.

Blir ett besök på jula före Gudstjänsten, behöver lite kopplingar så jag kan tvätta båten, och en dyn box till tältet att ha lite prylar i blåser rakt igen det så en box får plats till summans med traktorn blir bra. Har köpt en lång till altanen.

Gjorde vildsvinsstekar i solw cookern blev mycket gott blir det till lunch tror jag börjar bli dags, sen ska jag montera lite lampor ute. Solsellampor var billigt 2,90 på Jula de jag köpte för 5 kr på våren 2014 är det som hållit bäst lyser fortfarande.

Ha en trevlig söndag har haft sol här men nu mulnar det på får äta så jag hinner ut lite innan det börjar regna. fick 2 maskiner tvätt torr ute i går.

 

 

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 Apr 2017 12:00

  Hänglsen Chris, hade jag gärna villa haft men minna axlar klar inte ens en tung jacka når längre stunder har ett par spesialgjorda hänglsen som jag fick i present, men fungerar inte vanliga hänglsen är för korta för min rygg fiskar byxor måste man ha bröst lapp på stänker när man lyfter om bord skötarna med kranen. fick låt förlänga dem.

  Så hänglsen fungerar inte. får bli symaskin i så fall.

 • 23 Apr 2017 19:10
  paloma

  Det kan vara trevligt med lite nya kläder också.

  Ha en trevlig kvällsmiley

 • 23 Apr 2017 19:48

  Paloma håller med, om det men ska till Stockholm på onsdagsmorgon, och sen träffar frugans Liefgrupp. Börjar med provtagning och hund vakt måndag och tisdag men ska försöka åka för bi sekundhand I Flen hemma byxor har jag och jobb har jag fixat från Jula har även en snygg fritidsbyxa som de gillade i kyrkan i dag, fredag med hundvakt sen folk här både lördag söndag och måndag fyller jag så blir fixa lite att bjuda på med. Misstänker många på 1 maj nyfikna på mitt kök, låter så. Men försöka hinna till fabriken på lördag förmidag sen röka räkor vid 15 tar 2 timmar de röker man fryst. Ny rökta räkor är super gott. Sen försöka städa lite med har inte torkat allt efter snickaren har bar fåt ta det väldigt lugnt. Hopas få klartecken på onsdag, men tveksamt för bara jag anstränger mig lit så värker ögat. Så jag har varit lung i snart 14 dagar.

   

   

  Senast uppdaterad 23 Apr 2017 20:13

Logga in för att skriva en kommentar.