icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
23 March 2017 16:18
8

Bygga kök var jobbig, men detta är värre!!!!!!

 

Nu siter mycket på plats och halen är klar nästan, elcentral och lite sladd som vi inte hunnit med. Målningen blir när det är varmare ut, Köket saknas ledbelysning och täckskivor, och en bänkskiva över spiselen.

Men det värsta är att få rent och bort allt sågspån och såg dam, det är över allt, har torkat lådor och verktyg, och lagt in i skåpet på hallen, tummen klarar det inte, snickra dra en skruvmesel klarar jag utan tummen nu blivit så stark i fingrarna och handleden klarar skyddet, men vrida ur en trasa det går inte. Så det blir roligt ina jag har städat upp huset.

Tvätta första tvätten på länge hoppas få den torr ute. Har ingen plats inne.

Vår tecken, svanparet landad i sjön innan all is gått, här är det ingen ordning första blåsipporna bolommar men inte vitsipporna och tussilagon en bit därifrån, är nog lä där blåsippan sitter.

Planen är att mycket av porslin och grytor, och torvaror ska in i skåpen i helgen.

Blir jobbig helg.

Men en under bar dag har det varit hängde tvätten i morse allt tort i kväll, i går kom svanparet och landad i sjön halva viken var öppen nu har all is gått, och av 7 bryggor tog isen sönder 6, så ingen stans att lägga båten nu. Är fiskesugen. Blåsippan uti backen står vitsipporna och tussilagon kommer efter ingen ordning.

Ha en fin kväll ska strax åka på husgrupp och lämna snickaren. Och hämta frun.

 

Gillar

Kommentarer

 • 23 Mar 2017 16:44
  Lovis

  Wow, vilken handyman du är! En sådan skulle jag verkligen behöva wink

 • 23 Mar 2017 17:06

  Det var problemet inna jag hitade min fru, jag kunde använda en symaskin så när de krånglade fixade jag oftast till dem, både utvändigt och invändigt, overlockmaskiner är lite besvärliga att trä och få rät trådspäning på. Var bra på det då. Så svårt för någon att imponera med mat, det enda jag inte var riktigt bra på var att dannsa, läramig valas och tango hatade jag kanse var därför jag hade svårt Ville ha ryakudar hemma med ett specielt mönster gjord mönstret och knöt den, blev snygt , så ritade en matta med, när den var klar var det färdig knytet. Knyplade 4 meter spets till kompisens brölopsklänning var min bröllops present, men hade inte riktigt räknat med tiden så blev mång näters knypling. Sen behövd jag nya trasmator så jag vävde 10 m, hade vävt en hel del innan häl på och lära mig sätta upp en väv, men min lärare blev svårt sjuk, line duk är roligt väva man måste slå jämt aners syns det.

  Är väldigt sugen på skjuta ett vildsvin det har jag aldrig gjort, nästan allt annat har jag skjutit, björn hade jag kunna skjuta om jag velat men den fick leva, var för snål med. Är fina djur att titta på,

 • 23 Mar 2017 17:38
  Bella50

  Jösses amalia...vad du levt ditt liv innehållsrikt. 👏👏 och bra minne dessutom..ha,ha.

  Ta det i lagom takt. Nu kommer frun och kan hjälpa till. Glöm inte att mysa lite också.😍

 • 23 Mar 2017 17:57
  paloma

  Snart är du klar, då får du ta med frun på en semester så du kan vila litesmiley

 • 23 Mar 2017 18:16
  aregnisw

  Jag håller med Lovis en sån händig man skulle jag med behöva du är duktig yes

 • 23 Mar 2017 20:06

  Att renovera tar tid.. Ja och man blir visst aldrig klar.. Vi har hållit på från och till snart i 16 år.. Men då har vi snart bytt det mesta i denna gamla kåk..

  Härligt med svanar och blåsippor i backanra står.. Jag har svan hos mig men inte sett några tussilago eller blåsippor ännu,, fast jag vistas i skog och mark dagligen.. Men de är på G det vet jag.. :) Sjkut ett vildsvin du..Det kryllar av dom hos mig  och de förökar sig med en väldans fart.. Nu när det varit en mild vinter har de redan små kultingar. Ja och de hinner få flera kullar i år.. Så fler lär de bli..

 • 23 Mar 2017 23:22

  Jag fuskar i lite av varje, men när jag ser den här snickaren blir jag imponerad, han är kunnig har inte en chans att matcha honom även om tummen höll det han gör blir perfekt.

  Har levt med mycket kvinnliga vänner, därför jag har de kunskaperna, det är inte lät att umgås som ensamkille med tio tjejer ofta och retas med dem, så måste man med slå dem på matlagning och bakning, eller vara lika duktig. Börjad där som 15 åring tuff inskolning man testades hårt på alla sett.

   

   

 • 24 Mar 2017 06:43
  Ankan123

  Litet tips för din tumme.
  Använd ett durkslag eller stabil sil när du städar.
  Då slipper du vrida ut trasan utan kan pressa ut vattnet i stället.

  yes
  0362aa1b-3ac9-402a-80e4-a2be62f00546.jpg

Logga in för att skriva en kommentar.