icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
30 March 2017 22:39
8

Blev avbruten i föra inlägget det jag inte förstod var.

 

Går upp 2 kilo i vikt drygt, jobbat för hårt och varit för stressigt inte minst, ögat till det andra har blivit för mycket, och när alla bolar jag haft i luften börjar fungera, får man betala priset så länge det inte fungerar då går det bra, men när spänningen släpper.

Som sagt jag gick upp nästa 2 kilo och ner 1,5 numer i byxor, så minna jobbar byxor jag behöver med knäskydd i siter inte upp, och för 14 dagar sen fick jag hålla andan för att kunna knäppa dem, börjar bli dyrt på med byxor. PÅ en vecka växte byxorna från mig och jag ur dem.

Två funderingar vatten i kroppen är mjöligt, eller så har alla upprepade tunga lyft på sista tiden byggt nya magmuskler och ända. Rumpan har någon muskel vaknat till på det ser jag.

Min vikt är inga problem sen jag fick tillbaks köket, så är jag nästan till bakas på min lägsta vikt 95,4 kg nu. Har med ökat på kcal för att bromsa nergången för att den ska krypa ner sakta dit jag vill pröva, så det är under kontroll, var pizza i 3 dagar när jag bara hade mikro och en massa rester.

Tala om att jag kom ur balans av skräpmaten blev helt konstig i huvudet av den, och hungrig när man fick äta, bevis på att min mat jag äter är rätt, är aldrig sugen på något. Aj det var en lögn, jag blir sugen en gång per dag 10 fikat första koppen kaffe med ett äpple helst Pink Lady det är favoriten. Är det enda jag känner att nu är klockan 10. Blev besvärlig med sommar tid.

God natt.

Hopas komma med bilder i morgon tro det blir klart med kaklet, fogningen fattas för ståss.

Gillar

Kommentarer

 • 30 Mar 2017 23:04
  Bella50

  Snart får du gå som Gunnar Sträng....med både hängsle och livrem 😆👍

 • 30 Mar 2017 23:11

  Bella skule ta hänglsen direkt nu men mina axlar klarar inte hänglsen. Har ett par röda lika danna i garderoben. Jag knäpper utan problem en storlek 52 kan inte minnas när jag var under 54. 56 har alltid varit min storlek. De senaste 40 åren utom när jag växt på brädden, men sen har jag komit tillbakas till 56. Men sen jag slutade med alla tilsatser i maten bräner jag fett anorlunda, rät fet som försviner, minskar på de ställen jag vill som magen

  Senast uppdaterad 30 Mar 2017 23:17

 • 31 Mar 2017 06:45
  viljans

  Spännande att se resultatet!! Du är så duktig med allt!!👍👏

 • 31 Mar 2017 08:50

  Tack Villjas det färdiga resultaten kommer av två orsaker, jag har kört för hårt nu så när kakelingen är klar får list sotningen vänta tills jag målat och tapeserat, jag ska måla fönster och vill ha varmare ut dels för färgens skull och för värmen inne måste ha fönsterna öppna färg ute ska inte målas med månar med R i, är gammalt efter bondepraktikan då sitter inte färgen kvar så länge, i dag fins det färg som fungerar. Då får min hand vila upp sig lite. Men allt i köket fungera nu, bar lite fulla tapeter på vägarana kvar och lite omålad gipsskivor.

  På lördag blir stora rummet med i ordning så jag kan ha gäster en kompis kommer och hjälper mig få ut frysboxen ur köket den blir hörn bord i stora rummet och en hurts bilr gummans hörn bord. Blir praktiska bord ställa dartoe op så vi får bort dem från rumsbordet. Blir lättare fika här då.

  Dags röja det sista ut ska bli skönt att få gör något annat ett tag, måste med få igång båten är sugen på färsk fisk. Plugen till växellådan siter fast skulle villa byta olja i den. Den går viserligen väldigt lite körde bar upp en tank förra året, blir mycket åror och el-snurra.

   

 • 31 Mar 2017 08:59

  Jag går alltid upp lite i vikt när jag tränat eller rört mig extra mycket - men kroppen blir fastare på sikt och vikten stabiliserar sig också ganska fort - jag tror det är vatten som binder sig tillfälligt i kroppen. Men mentalt är det surt när vikten går upp av att man tränat extra...

 • 31 Mar 2017 09:48

  Medlem vist är det surt att träna och gå upp, beror med på hur man tränar oman tränar smidighet eller bygger muskler de flesta tränar försöker bygga muskler i dag för det syns. Jag byger nästan aldrig synliga muskler, inte ens på den tiden man ville ha 6 pack på magen, men mnina magmuskler klarade en knytnäve på en vuxen karl utan att jag blinkade, men var bara plata muskler, lik som mina armmuskler i armbrytning, var de jag bröt mot ofta fra fem gånger större. men folarade ingen matck på 3 år. Var så man fick stus när jag åkte MC. fans 2 kilar som var obesegrade, vi mötes efter en timmes brytnig tog vi ovagjort, då var vi helt slut båda två, så muskler som fungerade hade jag, Alla tunga lyft och allt sträckand in i skåpen verkar ha väckt lit slumrande magmuskler därför byxorna blir stora.

 • 31 Mar 2017 10:34
  Arrietty

  Jag blir nog lite matt av alla energi du bränner... intressant att du känner av olika fördomämnen så tydligt!

 • 31 Mar 2017 11:20

  Arrietty har diagnosen överkänslig efter min förgiftning, och håller bar upp mitt immunförsvar med naturmedicin, så kan vara därför jag är känslig, tål bar få tvättmedel och tvålar, även diskmedel. Skulle få gå livet igenom med vita bomulsvantar tog mig tre år att bygga upp mitt immunförsvar så jag kan hålla i metalbestick utan problem, förut fick jag blödande sår, äter jag naturprodukterna lever jag nästa som vanligt, måst bar dricka lite extra för att inte lagra gifterna för länge i kroppen, gäller samma för mig som de som jobbar i Afrika på dagen ska urinen vara ofärgad då funkar kroppen. är den färgad för lite väska, då får man ta ett par glas extra, beror på vad man gör och vad man äter mycket stark mat mer dricka hårt arbete mer dricka.

  Är en av orsakerna jag blir stresad av när vi talar oprationer,

  l

   

  Senast uppdaterad 31 Mar 2017 11:22

Logga in för att skriva en kommentar.