icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
7 december 2016 21:27
5

Biobiljet retfullt hekto, bråkig frys.

 

Vid vägningen i morse fatades ett hekto 39,9 kg. vid 40 kg. gumman har köpt i kapp hade varit niece säg du köpte en för lite. 7,1 kg. kvar till 100 kg. sträcket. Sen får vi se vad vi hittar på 50 kg blir nog nästa mål vikt 97 kg men först ska vi njuta av hundra, 10 kg under vad min läkare ville.

Fick frysen var bra men knöligt fick jobba hela dagen med den, fick hjälp av lastbilskafören att ta in den, ta den på pirran gick inte. Gick inte resa den på trappen var för hög, fick bära in den 80 kg. frys var ingen höjdare för min hand. Fick rikta in den ändra ta dän en dörr. Ställa tillbaks den riktade in den med vattenpass. Säter mig och pustar då ser jag hur den lutar. Kollar vattenpaset det har pajat kompisen tappade det. Åkte till tippen med alla sopor, hel koffert med frigolit och lite annat. Hämtade varor, mm och köpte ett nytt vattenpass, nu såg jag golvet för ojämnt sågade till en passbit, lyfta skåpet och stoppa in den under var inte lätt men det gick, och sen för 511 gången justera fötterna nu är den i våg på alla ledder. Tvättad och igång satt den är högre en vad jag är imponerande.

Med imponerad av att jag orkade ner och skruva upp och titta på passet och ner igen utan besvär jag som inte kom upp från golvet förut, låg på magen och skruvad for som en jojo.

Räknar med bruns tömning i morgon bitti, sen nya däck på bilen, lite mat sen åka till tvätten och få bilen ren städad är räd om handen fortfarande, efter det en timme kvar till husgruppen. Får bli på fredag jag river om krig halva rummet för att gömma en dörr, som jag fick ta dän.

Tröt gubbe nu allt hoppande upp och ner var jag inte van vid.

Ha en skön kväll själv ska jag sova nu.

Där står den hög ör den.

7ae8defe-4d2e-4408-aa2d-fc05028be90f.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 7 dec 2016 22:09
  gasten

  Du har gått ner jättemycket i vikt på kort tid .

  Grattis till viktnedgången ! Pepp, pepp !

 • 7 dec 2016 22:16
  paloma

  Grattis till nästan 40 kg, du är så aktiv så det är inte konstigt om du tappar i vikt.

 • 8 dec 2016 07:23
  Bella50

  Vilket jobb...och motion. Var försiktig med din hand nu 😲 Grattis till ditt lättare jag 👏👏

 • 8 dec 2016 08:03
  Tita

  Du är ju sover duper aktiv, var lite rädd om dig också!!

  Fin frys i den får du mycket kött!

 • 8 dec 2016 08:31

  Tacka Gasten, Paloma, Bella och Tita, jobbar inte så hårt pat lite explosivt i bland, i går blev det lite mycet tack vare att kompisen tappade vatenpasset, så man såg hur snet allt var, och vile guman prov ha dören kvar, då visad de sig att frysen som var inriktad var tunen flyta bort helt, för att kuna lyfta av dörren.

  Nu ska allla snygt undanstuvad ute dyner flyttas och en döe ska gömas där bakom, blir nog bra när det blir klart. Men är en dag i morgon med, fulbokad i dag,

  Frysen rymmer 237 l. och har två väldigt djupa backar för stor bitar, en isbits görare till drinken på somaren på altanen som man aldrig tar. är lyx här ner kranvattnet är iskalt på somaren med.

  Tacka Gasten, Paloma, Bella och Tita, jobbar inte så hårt bara lite explosivt i bland, i går blev det lite mycket tack vare att kompisen tappade vattenpasset, man såg hur snett allt var, när man satte sig i soffan och gumman ville prov ha dörren kvar, då visad de sig att frysen som var inriktad och klar, var man tvungen flyta bort helt, för att kunna lyfta av dörren.

  Nu ska alla snyggt undanstuvad ute dyner flyttas och en dör ska gömmas där bakom, blir nog bra när det blir klart. Men är en dag i morgon med, fulbokad i dag,

  Frysen rymmer 237 l. och har två väldigt djupa backar för stor bitar, en isbits görare till drinken på sommaren på altanen som man aldrig tar. är lyx här, kranvattnet är iskallt på sommaren med.

   

Logga in för att skriva en kommentar.