icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
8 February 2017 22:05
8

Bekymmersam dag med lite roligt.

Snickarna var här kollade golvet, bröt upp och tittade på slangen under, ingen isolering runt slangen men en mindre sjö där den kommer upp, har nog läckt länge, tur det varit kalt mögel växer inte då. Nu problemet hur går vi vidare inte roligt behöva gräva upp utifrån är visserligen bar 1 m. In under huset men problematiskt.

Allt blir så mycket krångligare, ska undersöka om man kan lägga en värmeslinga runt slangen mot att frysa finns sådana, som man monterar innanför isoleringen. Problem är till för att övervinnas men gillar inte fukt under huset. Inget går på räls, men med snickarnas idéer får jag in en 60 diskmaskin istället för en 45 cm. Så det känns bra den tar troligen korgarna från röken.

NU det positiva fick skriva tvåsiffrigt för första gången, under hundra inte mycket men 99,7 kg. Min läkare som vi hade när jag tävlade hade idéer när vi tävlade bar träna 4 max 5 dagar i stäck sen vila 2 sen lika dant, Hon sa musklerna behövd tid att växa och rena sig, höll upp 2 dagar från motion då ner andra dagen 5 hg hade räckande med ett par hg upp, blev fel vägnings tid i går. Men med den vanliga beräkningen bord jag vägt 100,2 kg. vågen har hoppat mellan 100 och 100,2 beroende på när toabesöket varit före eller efter vägningen. Så räknar med att ståt nästan still i 7 dagar på 100 och i dag under men det är nästan still det med kan lika gärna väga 100 i morgon.

Nya tag jag ilar till Stockholm på lördag och hämtar nytt golv. Om vi lyckas isolera röret så läger han det nästa väcka, hade inte försäkringsbolaget ståt för det hade jag nog lagt det själv tror jag, men gumman hade nog lagt in veto då med min hand.

Tror hon tycker om mig, får så mycket små roliga brev med dikter och hjärtan på.

Ha det så bra ni kan och var rädda om er och uppmuntra era käre det värmer åt båda håll.

 

Gillar

Kommentarer

 • 8 Feb 2017 22:15
  paloma

  Vad trevligt med lite romantik i stöketsmiley

 • 8 Feb 2017 22:32
  amorinos

  Oj oj vad mycket som händer med vattenläckor och snickersätande möss. Du måtte ha fullt upp. Hoppas det slutar och att ni får det lugnt snart. Grattis till 2 siffrigt 👍

 • 8 Feb 2017 22:51

  Tack armorinas, börjar få nog med problem har suttit och klurat ut lite alternativ ska ta ett snack med snickarna i morgon bitti, Kan inte begripa hur det fungerade förra året med oisolerad slang men var tort i golvet då.

  Har fåt mer musfäller riktigt fina fins inte att köpa utan fick dem av Anticimex och så har vi ställt ut lite gift under huset, katter och hundar ska tåla det, det var viktigt, något som jag aldrig gjort förut, är mot gift men nu är de för mång i alla hus jag har. Ser dem på gräsmattan på dagarna det ska man inte göra. Så de måste ha matproblem de med.

   

 • 8 Feb 2017 22:53
  amorinos

  Huvva ligen 😳

 • 9 Feb 2017 07:21
  Bella50

  Varmt grattis till att lite av ditt gamla jag lyser igenom i texten. ...och till tvåsiffrigt 👏👏

  Kör lugnt på vägarna 👍

 • 9 Feb 2017 07:27

  Grattis till nedgången! Köket kommer att bli bra. 

 • 9 Feb 2017 08:54
  Tita

  Fyyy för mössen men du tar dem nog med tiden....de kommer att flytta.

  Stort GRATTIS till tvåsiffrigt! 

  Ta det försiktigt på vägarna!

 • 9 Feb 2017 09:59

   

  Tack Bella man säger att motgångar stärker, förra vattenläckan fick jag riva ett helt tack och tog ut allt vattenskadat då betalade försäkringsbolaget för det, för på så sätt gick aldrig vattnet ut i väggarna. ‘Har ju aldrig tid att deppa så länge är ju nya problem hela tiden, Men med snickarens och mitt klurande är skåpen klara och jag har lyckas få in en fullstor diskmaskin som jag ville ha. Nu är det bara vatten kran vi ska lösa, är varnad av rörmokarna för Ikeas kranar men de som har dem är nöjda. Bella vi försöker med elsliga utvändigt när slangen är för tunn.

  Tack Leika köket kommer nästan bli som jag vill, är det med arbetsytor som är svårt när det är så litet, köket är 22 kvadrat med hallen och hallen är rätt lång. Har byggt och ritat 3 kök förut då fick jag ta hänsyn till att det var hyresjäster som jag hade, och min mors kök det skulle var lättanvänt. Mitt är lite mer tekniskt. Med lyxig häll och ung.

  Tita tack. Jag har gjort mistaget att låta mössen vara, eftersom jag inte fick in dem, men nu måste jag desarmera dem de förstör i uthusen med när de blir så många. När jag bodde på landet föra gång tog man ett 50 tal varje år så då fans det inga, så nu ligger jag i mus krig, det har brutit reglerna genom att komma in.

  Tur man had kopierat inläget det försvan skriver alltid i word och klistrar in är störe bild.

   

Logga in för att skriva en kommentar.