icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
8 november 2016 20:39

Båt skottning en ny variant

Han bar tänka tanken i går så var båten frågad Atons husse om han hade tid hjälpa mig med båten. Åkte ner till båten när jag kom från staden för att se hur illa det var, då tog kassören upp sin, traktorn hade fastnat frågade om jag skulle dra loss honom. Han fixade det själ men frågad hur jag fick upp min båt med handen, han hjälpte mig var bar hem och hämta kärran, var när att bilen fastnat, men lyckades få loss den, och lyckades få loss ankaret med vänster hand, föra året fick jag inte upp det med bägge händer, och i år satt det djupt, såg det inte ens när jag bröt loss det.

Han inte täcka den, förens i dag hade trott på nåra plusgrader så jag kunnat tvätta den, men fick skotta i stället var mycket snö i den. Skulle lyfta kärran så vattnet som blir i den rinner ut, nästan ny domkraft fungerar inte, fick leta reda på min lilla 2 tonar den är så jobbig lyfter bar knappa decimetern. Där för jag var i Nyköping och byte ut den, den hade försvunnit ur sortimentet måste varit något fel på dem.

Nu båten provisoriskt täckt i väntan på vackert  väder får jag förstärka under, så snö och regn lättare åker av.

Täckning till bil kärran kvar fixa, 3 veckor efter tack vare handen.

Alt tar sån tid med när man inte kan använda tummen som man brukar, hanleden funkar hyfsat med skena som stöd.

Fick just se att min blog bild inte stämmer med verkligheten alla träd är borta.

Så såg det ut för2ad76256-0024-4bca-a02c-3f736e20085b.jpg

 

Så ser det ut nu

                         a7badbfe-bc32-4462-8699-e27e6ac2ec5f.jpg

Samma gran i höger kanten första bilden är frå 2014

Talarna avfärd frå tomten.

                       ac3cbe77-f1b1-401a-8626-47f821a2363c.jpg

Tv stora tallar med ris blev ett fult lass.

Vikten kryper sakta ner nere på 111,3, snygare med 111,1 lol.

Ha en skönkväll alla dax fylla brasan igen.

 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.