icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
5 januari 2017 13:27
3

Aldrig slut på elände nya året tufft.

Gumman och Örebro sjukhus står i telefonkontakt varje dag, hens värk och svullnad går inte ner, efter operationen det skulle den göra.

Här startade morgon med fruset vatten i kranen ingen fungerande toalett och 17 grader kalt ute, funderingarn kom på att åka och övervintra i Stockholm, ringde huse till Aton han som jag är hundvakt åt, han kom med en värme fläkt som vi satte att blåsa i varmluft under huset med sen skotade vi igen torpargrunden runt huset, sate på min mobil fläkt inne, fiktad på, avstängnings kranen för att få ner värmen, efter en timme fungerade vattnet, blev mycket skotta i dag med, gjorde rent alla ytor från 4-5 cm ny snö. Och skottad väg till fågelmaten, har altanen kvar där har snön blåst in så ligger mellan 50cm. och 1 m. högt får bära det över räcket. Har aldrig haft så mycket där för ut. Är snyggt men opartiskt.

Blev akut mat till middagen blev för sent laga i dag då, klockan var mycket och inget vatten i kranen tar längre tid då. Så blev de sita resterna av julmaten plus några revben.

Gumman på väg hem när vi var vatten i vatten kris, hon behöver toaletten mer en mig jag vattnar buskar, är snål kostar 1800 kr. tömma tanken.

 Vi får fortsäta gå och vara oroliga, men gummans feber är normal nu. Och vänta på samtal i dag igen.

Ha en finn dag är en underbar utsikt här över snötäckt sjö och grenarna på träden ser ut som hämtade ur sagovärden.

Dags för att skotta igen det sist kvar sen soppa altanen så den inte blir hal.

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 jan 2017 13:37

  Jag antar att du menar skotta igen runt grunden. Har ni torpargrund? Då är det ju jättebra att ha mycket snö runt grunden. Även en bit uppåt väggarna isolerar bra.

  Hoppas gumman din blir frisk snart och ha en fortsatt bra dag. yes

 • 5 jan 2017 18:33

  Vattnet hade fruset under huset troligen lyckades jag få igång det med att skotta igen runt huset och ha en specialfläkt på slagen på uppgången av vattnet i huset, misstänker isoleringen är dålig går inte komma in under grunden den ligger bar i,5 m. från yterväggen, men funderar på att se om jag kan få dit en frostvakt i slangen den kommer upp under diskbänken, och vad det kostar nu mär jag flyttat hit.

   

  r

   

   

  Senast uppdaterad 5 jan 2017 18:39

 • 5 jan 2017 23:43
  Bella50

  Vi har värmekabel i våra vattenslangar och har aldrig haft fruset vatten efter det. 

  Sköts via termostat...och ligger i vattenslangen hela året.

  Mät bara hur lång kabel du behöver. Det kanske bara behövs en kort bit...

  Maken säger att de inte är så hiskligt dyra.

   

Logga in för att skriva en kommentar.