icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
22 februari 2017 15:41
4

Är min karaktär värd 10 000 kr för 50 kg.

 

Ska bli arg eller skratta jag spelade för många år sen med några på hästar, men gillade inte min livsstil och min tro och se folk spelabort sista örena vid pokerbordet eller på baccarat var inget jag ville vara delaktig, även om gänget jag spelade med hade råd att förlora, jag var nog den fattigaste av oss men spelade aldrig med mina vanliga pengar, utan hade 2 ekonomier och min spel kassa har aldrig varit tom sen jag var 6 år. Och fick min första 15 öre av pappas spelkompisar.

Har blivit några nya bilar och lit annat från spel Kasan genom åren, det man knänar bäst på med stadig inkomst var tipsbolagen och även hästar men det var V65 och 12 rätt på tippset hade kunnat leva på det om jag velat. Men jag är föd med samvete och det sade ifrån, sen jag var 36 år har jag aldrig spelat om pengar.

Gänget jag spelade med slog vad den som var en av mina kompisar som jag spelade i hopp med, slog vad om 10000 kr. på att jag skulle gå ner 50 kg. De räknar från min högsta vikt som jag förträngt men distriktsköterskan hade den, hon läcker. 153 kg gick upp av all stark medicin när jag hade bältros. Så han fick sina pengar i dag och ringde och tackade, Jag räknar från när jag började skriva hade glömt den vikten som står i min journal, Men han har rätt hade lovat frun gå ner när jag fick bältrosen.

Så för mig gäller det mål jag hade när jag började räkna kalorier på MD den 1 april och 147 kg är högt nog 153 låter ju som en kronhjort är rekordet på en slaktad sån som jag sköt.

Räknar med mål gång inom närmaste tiden har gåt ner 49,3 kg. 7 hg kvar.

Har inte bestämt mig för om det känns bra att 1 trodde på mig och 3 inte gjorde det bevisar att han känner mig minna nära vänner hade blivit mer förvånade om jag missat när jag lovat frun.

Synd om gumman som är gift med en såda gammal envis gubbe.

Kors i taket kom nys en traktor och plogade min väg, brant uppför utan sats och mycket snö var det, så nu behöver jag inte fastna.

Blir en promenad nu till postlådan med stavar.

Mycket tankar i huvudet var det. Har inte pratat med någon anna en gumman i telefon sen måndags middag.

Ha en bra dag

Gillar

Kommentarer

 • 22 feb 2017 16:47
  Arrietty

  Du är en bättre människa än jag, jag hade nog levat på spel om jag kunnat...så det var bara en av fyra som trodde på dig, lite konstigt för spelade ni ihop så länge borde de ha vetat vad du är för en... men de har kanske hunnat glömma eftersom du inte spelar med dem längre wink

  Optimist som jag är har jag nu börjat smörja in meig med Aloe Vera för att förebygga allt skinn som annars kommer att fladdra snart cheeky

 • 22 feb 2017 19:06

  Chri48 Han satsade 10 tkr och de andra snåljåparna 3 333 Kr, de var på Solvalla deras 3 system slog för vinst de plockade in 470 tkr och var nog inte speciellt nyktra, och rika då. Då brukade vadslagningen var lit vansinnig har tjänat många kronor på de vadslagningarna, jag körde de flesta gångerna, och blir inte berusad när jag dricker någon gång. När jag var ung klarade jag en liter sprit utan det synds på mig.

  Arrietty har du sett fru sitta gråta för hennes man spelat bort allt så de inte hade mat till barnen, så mår man inte bra jag gav frun 10 tkr i hemlighet utan man viste det, var ju hans pengar jag vunnit. Hjälpt frun och barnet till sos och en egen lägen het.

  Ny gift man spelad bort fru för en natt, det livet passade inte mig, lade revolvern på hyllan så jag har tur jag siter här med ett normalt liv, lite tråkigt i bland, en klok spelar på de små vinsterna man gör en 40 - 100 tkr. i månaden om man är klyftig nog, Lusten fins att fixa pengar till köket men vill inte vis var jag fins. Mitt spelar namn garanterade hederligt spel på den tiden, spelade under alias. Var en sam då så riskerade bar mig själv, i dag är det mer organiserat, och farligar på min tid spelad vi på små svartklubbar, Sigma huset i Västerås var stort på spel. Mit på dan med hemlig ingång och lösen ord.

   

   

 • 22 feb 2017 19:41
  paloma

  Det enda jag spelar är en Trisslott i månaden, man vinner ändå inget. Men det är kul att drömmasmiley

 • 22 feb 2017 19:55

  Man viner på dem med brukar få sådan i bland för jag hjälper folk van 10 000 kr för några månader sen. men vanligas är små vinster fick 5 st på föra misomar afton de räckt till jul, när jag får loter brukar jag plock ut nya när jag handlar, Blev många små vinster, fick 3 i går tänkte ge gumman dem när hon fylde, men nu fick hon dyra böcker i stället, så då får hon bara god mat. Och svärmor tog topparna jag betalat och skickad pengar dem ville gumman med ha.

Logga in för att skriva en kommentar.