icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
21 mars 2017 12:56
4

Är det dags börja oroa sig.

 

Är det dags att börja oroa sig trots kontaktfelet i centralen lagat provisoriskt, sov jag got i natt vaknade pigg, bar lite överansträngs tumme. Har nästan blivit en kamp med alla motgångar, de är till för att övervinnas, för varje bakslag som jag löser, känns det som jag mår bättre, min fru kallar mig knäpp för jag gillar krångliga saker, och maskiner som strular, många datorer som skulle kastas på den tiden, med data och allt som jag fixade, hade en bokföring till en kund på trasig hårddisk ingen kopia på den tio års bokföring inlagd, på disken sen hade man bränt originalen, han hade skatte verket på sig, byte motor på hårdisken den gamla hade kretskortet brunnit på disken kärvade, fick i gång den kopierade den rakt av sen skar den helt, då hade kosta 12 000 att kopiera den. Betalade 100 kr för hårdisken begagnad på loppis. Men känslan efter en natts slit lyckas rädda data och honom ur skatte myndighetens klor var en skön känsla. Alla problem och lösningar med huset, ger lite samma känsla, det är jobbigt men väldigt roligt när man känner att, man trots allt löser alla problem, och en då har full kontroll över bygget, märks på snickaren så fort det är något frågar han mig hur jag vill göra, fast han har med lösningar på problemet ofta samma men inte alltid, min är inte alltid den enklaste men det blir praktiskt och snyggt. Har bygt bort allt sånt som retat mig i kök förut.

Känns som jag med alla problem även väkt huvudet till liv det hade nog med gott i strejk av övervikten.

Sen är gumman minst lika bra på lösningar som jag, men har sämre tålamod när det strular.

Roligt att lösa alla problem är det, och jag mår nog rätt bra nu.

Får väl hålla med frun att jag trivs när det strular och jag får lösa det.

Är nog det jag saknat något åt hjärna att brottas med.

Solen skiner i dag varit på hund promenad väntar på snickaren nu så vi får ordning på hallen är bar golv och taklister kvar, är mycket enklare sätta dem med att kapa i hans såg bord har visserligen listkapare hemma handdriven, den fungerar bra gjorde egna tavelramar med den förr.

Ha en fin dag,

Gillar

Kommentarer

 • 21 mars 2017 13:11
  Tita

  Ja, det är viktigt att huvudet får jobba ordentligt för annars blir vi gamla i förtid! Men du har nog haft lite för mycket av det goda nu så det lever du länge på😄😄Sköt om dig!

 • 21 mars 2017 14:16

  Jag deklarerad i går kväll i appen var tvungen testa kom en uppdatering, öppnade appen den frågade om jag ville deklarera det ville jag, så kollade och godkände den var smidigt trodde de inte skulle öppna förens i dag. Men då var det klart, bara bilen som ska besiktigas före första maj sen i år.

   

   

 • 21 mars 2017 16:14
  paloma

  Jag gillar inte när problemen hopar sig, jag vill gärna lösa allt på en gång...och det går ju inte. Men jag har en man som kan fixa det mesta, så jag känner mig trygg när jag har honom .

  Däremot gillar jag tekniska utmaningar, jag är envis och ger mig sällansmiley

  Jag tror det är tur för dig att du gillar utmaningar, annars hade du aldrig orkat alla problem som dykt upp efter hand.

  Ha en fin dag!

 • 21 mars 2017 21:30

  Tack alla önskar er med en fin kväll, ska lägga mig tidigt i kväll man kan säga att köket är på plats och alt fungerar nu, det som fattas är ljusramperna, 2 täcksidor och lite dämpare till dörrarna, en bänkskiva, lite silikon i några skarvar, byter tak lister med, men det gör jag längre fram när jag har målat tacket, vill ha lite varmare ut då så man kan sita mer på altanen.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.