icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
11 maj 2018 23:17
3

Äntligen båten på rätt palts i torsdags. Motor stopp, stoppade dagen.

Äntligen med stort besvär sjösattes båten. Morgonen började med lufttomma hjul på båt kärran, med båt på. Hade lån slang till kompressorn 25 m plus 10 extra som inte behövdes. Blåst i däcken 5kg för att trycka ut däcken sen släppte jag ut luften till 2,5 kg lite extra mycket för säker hets skull. Däcken håller fortfarand luften. Kompisen är en fena på backa och har fyrhjulsdrift, så backning på rampen gick lätt, men i sjön var det halv storm, motorn tände på andra rycket och startade på 3, ro i halmeter öga vågor hade inte varit roligt. Nästa problem gammal vass hade drivit in på min båtplatts. Så gick inte köra in båten viste om det så hade en vass skärare i båten, en lång tandat kratta med kniv på baksidan, tungt var det att baxa vassen men rät som det var kom det en storm by och tog hela vassflaket och flyttade det till nästa brygga, glad var jag och där gåt det att dra upp det på land från bryggan, är inte lätt flytta på det med båt. Båten i läge vid bryggan andra försöket med bojen hamnade rätt och bet direkt, jag orkade lyfta loss den efter första missen trodde jag inte men det gick utan problem, bar en ond arm var för tungt för mig.

Hade massor jag skulle fixa i dag, körde en massa tunga burkarfärg och stor blomkruker och bar in och upp det på varandan. Åkte in och hämtade 10 50l säckar jord i Katrineholm. Hem och fixa maten blev grillade hjortburgare, hittade en del av kulan i burgaren förstörde lite av känslan av smaken när man satt och letade fragment. Men goda burgare gör optickgrillen, blir så saftiga utan något tillsatt fett. Blev mitt speciella änglamos till, potatis mos som man använder lite smör till svartpeppar örtsalt och nötmjölk ska vara väldigt varm mjölk, sen vispar man upp moset med mjölk de flesta tror att moset ska bli flytande med så mycket mjölk i, men det bli fluffigt. Är bar imponerad över hur stor satts mos jag gör så tar det nästan alltid slut.

Maten avklarade med super goda jordgubbar till. Nu skulle bilen lastas ur. Traktorn vägrade starta  den misständ inte ens och stiften blev sura nytt stift fungerade inte häller brukar gör det meckad traktor ett par timmar, fick backa tillbaks bilen så mycket jag kunde och bär 10 säckar på plats där några ska ligga. Sen ner och kolla förtoningarna och se om bojen rapat efter något, den låg på plats med alla mina krafter och ben så lyckades jag dra ner den 1 dm till och fick den dm jag behövde utan att förlänga akter tamparna ligger lika som förra året nu. Så man kan säga sjösättningen fungerade bra.

Traktorn nya tag med den grannen kom med nytt stift, blev samma resultat, ilsknade till och hämtade lite start gas, grannen hade lite i källaren då lurade vi i gång den, får se om den startar i morgon, behöver K-sprit misstänker vatten eller kondens i bensinen, är orsaken, luftfiltret hade lossat med det bort gå utan det.

Vikten vill inte ner var envist denna gång men bar en ögon droppe om dagen, och för ovan vid så här tunga saker, känner att kroppen inte håller för minna krafter igen, var inget problem när jag var dålig, nu liter jag sönder mig när jag tar i, upptäckte jag lyfte över hundra kg utan problem, men minna muskel fästen börjar bråka redan vid 50-60 kg, orkar nog lyfta det dubbla i dag. En 50l jord säck vägd inte något även om man slängd in 10 bilen, och fick bära dem en bit.

På måndag ska jag börja sänka vikte på allvar, tog ett tag i början på väckan gick ner 1,6 kg så det fungerar har bar väntat på att få minska kortison dropparna till en men den ska jag ta i 3 veckor till.

Några båt bilder av pärlan, måste ta några gösar innan fiske förbudet.

Ha en solig och fin helg, alla måltider här åts på altanen, även frukost vid kl. 7.30, Kvälsmaten vid Kl. 19:00 var 23 grader i skuggan då.

 

 

 

 

f7b358d4-79ef-47bf-a551-703a70f3c8d8.jpg969cfc36-57a8-4016-97aa-247af3349b7d.jpgb85d6e9a-668e-42f1-99cc-4a815317e2f8.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 12 maj 2018 07:12
  paloma

  Vad mycket du hann med igår, men ta det lugnt så din operation inte var i onödan☺

 • 12 maj 2018 07:42
  Bella50

  Håller med paloma...att bära och lyfta som du gör kan väl inte vara optimalt🤭🤨🤔

  Nu kan du sitta och njuta medan du fiskar. Det andra kan väl vänta lite till.

  Vikten går som livet i vågor. Ha det bra mu✌️

 • 12 maj 2018 22:35

  Är lungt med ögat kör inte för fullt, varit lite för siktig med riktigt tunga lyft, men skulle var fult åter stäld efter 3 veckor så lte marginal nu och var helt lung i 14 dagar. Allt är relativt vad som är tungt för en kan en säck gjord väga mycket. för mig är de lätta. Och för att spar mig gick jag inte och bar på dem utan flytade dem b ar från bil till kärra. Har grävning kvar att göra för att få gräsmattan klipp bar men det blir tungt och en liten bit i taget, men det måste göras. Men första dubla palkragen med provat snigel skyd är klart. och alla blomlåder har ny gjord och nästan alla perena växter dog i år. Föra året drunknade jag i rabarber, i år finns inte en enda nu mistänker jag nångon ätit upp minna rötter, två slipers på 2,20 som låg på varandra har flyttat på sig över en halmeter. börjar trötna på att de flytar sig så  ska jag sätta fastdem.

Logga in för att skriva en kommentar.