icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
9 september 2018 21:48
1

Älgjakt och ombyggnad av rum?

Hur kan älgjakt och ombyggnad av rum hänga i hopp. Skot till min studsare kostar över 50 kr per skott och då har de inte den precisionen som jag vill ha eller farten. Då man snodde alla mina lad grejor när jag blev sjuk. SÅ har jag skaffat lite nya, har ett gästrum som består av två dubbelsängar allt som får plats. Blir en våningssäng, då får jag plats med ett arbetesbord i rummet. Så jag kan ladda skott och hålla på med mer saker vid behov. Vinsten på 20 skott att ladda själv är över 620 kr på 20 skott. Och då kan jag göra billigare övningsskott. Mycket problem med att få ut resårmadrasserna den nya är nerskruvad byggs på plats.

 

Morgonens vikt var 1,2 kg över ideal vikten, är ingen överraskning men veckan började på 3 kg över vikt vilket var irriterande. Har nån vecka kvar med björnbär på grannens veranda, är för mycket fruktsocker. Bär är de största jag sett 3 cm som små plommon. Äter lite sånt nu då det är övergående, min över vikt är frukt som är orsaken inget problem kan låta bli men varför 1-2 kg tar jag lätt ner när det är dags. Men över det får det inte gå så 3 kg åtgärdades ner till 1,2 i dag får se om jag tar ett kg till. Nästa helg kommer frugan ner.

Fisket har blivit dåligt med, min grane är sjuk så blir lite jobb med att äta upp hennes bär, vattnar åt henne, min 80 åriga kompis bröt höften och fick ny höftled, så klippte hans tomt.

Så blir lite att göra, men nu är huset alg tvättat, och gräsmattan till jämnad så den går att klippa. Taket eller vind skivan fixad så det inte regnar in så den får klara ett år.

 

En retfull bräda kvar att måla på tacket, har hyresjäster under plåten modell större låter som en aktersnurra när de drar igång. Bålgetingar gillar dem egentligen de har tagit nästan alla vanliga getingar sen äter de insekter och är inte aggressiva. På minus så skitar de och spindlarna ner mina fönster på en vecka har mång köttätande spindlar som jagar på mina fönster lampor. Vingar och huvud ligger med blod på fönster bläcket det är minus.

Pepp Pepp alla

Ha det bra alla.

Gillar

Kommentarer

  • 10 sep 2018 10:22

    Ja har varit mycet ireterande över jästrumet då det använd så sällan. En 2 m lång arbetsbänk 50 cm bred gör då stor skilnad då det kan vara saker på den hela tiden. Ska med försöka få in ett litet högt skåp. Som jag kan ställa vertyg och vågen i. Blir bar prässen som ofta får sitta framme då den är tung och måste sitta stadidt och fast. Så båd frun och jag får ett laddrum som går att ha till lite av varje, då ladningen tar lite tid, för hade jag en långsamare våg men ladad då 300 skot i timmen. Men då ladad jag över 20 000 per or tillsaman med några kompisar.

    Tävlade i löpand viltmå då med, men var inte tilräckligt bra, men kulstigarna gick bättre där slogs jag om de första platserna, löpand vilt mål var jag bland de 20 bästa det räckte ofta till laget. Därför jag sköt. 3 platser räknades.

Logga in för att skriva en kommentar.