icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
20 februari 2017 21:28
13

50 cm. 45 cm De tittade på mig som jag var ett UFO.

Besökte min vårdcentral i Stockholm träffad min läkare och distriktsköterskan. Var han som tvingade upp mig på vågen när jag vägde som mest. Den stannade på 152 kg. påkläd med skor. Så den startvikt jag har angivit på 147 kg var når dagar senare när jag fixat min våg och naken. Så jag har bevis på vikten.

Träffade dem i koridoren de såg flata ut, och frågad lit barskt var jag hade opererat mig, de sa bägge att gå ner så mycket utan att det syns på kroppen går inte, blev in föst i ett rum och fick visa magen de blev tysta, har lite kvar till slät mage 1 cm ungefär som jag vill ha bort, nu har det blivit sånt tjatande om min mage så nu går jag in för slät mage helt till bad säsongen, så smörjer morgon och kväll nu, får för söka släta ut ansikte med lite samtidigt.

Fakta mitt byxbälte har krympt 50 cm där mäter jag inte har ett långt bälte så mätte mellan hålen.

Där jag mäter har jag minskat 45 cm innan helgen, mina små byxor som jag åkte i har blivit större satt perfekt på torsdagen var stora i dag.

Har just fåt veta av distriktsköterskan och doktorn att det inte går att gå ner så mycket utan lös hud. Så efter som det inte går så måste ju min Gud ha gjort ett under sa jag då blev de vist mållösa. Det konstiga jag hade räknat med det här resultatet och ärligt talat känns hela min vikt resa som ett under, har aldrig gjort något så klockrent förut.

Jag kan bara tacka och bocka att jag kommit dit jag är och att jag mår bra, trots alla försök att stressa ner mig i den fällan igen.

Gillar

Kommentarer

 • 20 feb 2017 21:52
  paloma

  Grattis!

  Det är alltid trevligt att bevisa att någon har felyes

 • 20 feb 2017 23:17
  lejonell

  Jo, han är inte så dum den där Gud ❤️ Vi får hjälp, tack och lov.

 • 21 feb 2017 06:57

  Det hade varit roligt att vara där och se deras min. Bra jobbat, och ditt knep med Aloe gel verkar fungera utmärkt.

 • 21 feb 2017 07:20
  Bella50

  Samma här. Impad till max 👏👏💐🏆

 • 21 feb 2017 07:21

  Jättebra kämpat av dig och det hade varit roligt att se deras min, man ska aldrig säga aldrig och inte ge upp hoppet. Det gäller alla inklusive läkare som kan tro sig veta förmer. De vet inte alltid allt. Smörjer du dig alltså med aloekräm (som LUAL skriver i inlägget ovan)?

  Senast uppdaterad 21 feb 2017 07:21

 • 21 feb 2017 07:22
  viljans

  Fantastiskt!👍👏 Vad använder du för mirakelsalva för att slippa lös hud?😀

 • 21 feb 2017 08:07
  aregnisw

  Grattis yes

 • 21 feb 2017 09:42

  Jag har inte orkat bry mig så mycket om utseendet, men fick en ved klyv som tippade en skruv som var monterad på den gick av när vi flyttade den, fick ett så kraftigt slag i magen så blev riktigt dålig, trycket loss bukfett påstod läkarna sen fick jag en blodutgjutning stor som en liten limpa och ett blåmärke över hela magen,

  Blåmärken tar jag bort på ett par dagar, och är jag snabb blir det inga, läkarna skulle operera och inte operera minskad jag kraftigt i vikt skulle det fungera sa de, så jag gjord det, Utgjutningen min limpa viste de inte om jag skulle bli av med låg den för läng blev den permanent, Smörjde magen med Aloe Vera Gelly i 6-7 månader morron och kväll har inget av blodutgjutningen kvar nu, Och inget löst skin har börjat smörja igen på skoj var 40 årsen jag kunde ha så små byxor, har Italienska Beretta byxor sånt som Beretta sponsrade mig med, där det står berätta på varje knapp de fans inte i så stora så jag kunde ha dem, kostade 1600 kr att köpa hade dem på skyltdockan i Beretta kläder dockan hade kläder för 4000 kr som jag fått var en kul grej.

  De byxorna är nästan stora nu, Nostalgiska minen har behållit de kläderna. 

  Vi testade lite är bara FLP och den Israeliska Aloen som fungerar, bar de som kan konservera plantan. Har man en planta som i mitt hem kälades bräkatus, så fungerar gelly i bladet, men aloe är en liljeväxt.

  Bryter man ett blad så fungerar det i 4 timmar sen är innehållet förstört, det är där för det finns många aloe produkter som inte fungerar, den måste skördas och behandlas inom 4 timmar. Kan var hur mycket alovera i en produkt som helst men är den inte rät behandlad är den verknings lös. Smörjer den på en brännskada direkt blir oftast ingen blåsa bar lit rött, och är de en djup brännskada och smörjer direkt blir det inget ärr.

  Är jag kvar på MD till badsäsongen kan det bli en bild, mit medlemskap går snart ut tror jag.

   

   

 • 21 feb 2017 15:33

  Vi får se käns som jag lyckas hita den perpekta resan efter 40 år, Som allt när det gäler mig så är det jag inte kan få att fungera en utmaning, Nu krävs det bara diseplin, och lite nya recept, men sånt har jag alltid gjort sen jag var 13 år och lagade mat hemma en gång i veckan till pappas förskräckelse, var motståndare till allt som inte var husmanskost, men mamma var nyfiken.

 • 21 feb 2017 16:29
  Donnina

  Ska försöka få tag på en planta, har du ett exakt namn på den och var kan man köpa den??

  Du behöver inte vara plusmedlem för att skriva på bloggen eller i det här forumet, men däremot kommer du inte åt några recept och en massa annat.

  Grattis igen till din fenomenala viktminskning, kul att du fick doktorn och sköterskan att häpna!

 • 21 feb 2017 16:41

  Tror den heter Aloe Vera Saliva är frå släktet liljeväxter har ingen nu mina dog ut när huset blev förgitat av hussvamp har alltid haft det förut i huset, men nu när jag har gelly på tup behöver jag den inte, Man ska inte äta bladen synerligen inte om man är gravid, skiket inanför gellyn är abortframkalande har används till det.

 • 22 feb 2017 17:41
  Donnina

  Tack Afkrut, ska se om jag kan få tag på Aloe ! smiley

 • 22 feb 2017 19:08

  Letar själv efter en planta nu skule vara rolig när jag får ordning på huset.

Logga in för att skriva en kommentar.