icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
28 januari 2017 08:58
4

47 kg. när nu, nerräkning nu.

 

Det är mycket som kam störa en planerad vikt resa, en av de svåraste sakerna att kontrolera är stress, den finns på flera nivåer den man känner av som att man inte hinner med. Den omedvetna som är svårast att kontrolera hjärna snurrar när man ska sova, man är lika tröt när man går upp, rastlös och blir lässugen, tar gärna lite kaffe för mycket koffein gör inte saken bättre. Hamnade där ett tag det blev för mycket. Fru riskerade blodförgiftning inget penicillin bet, trillade på huvudet i diket såg stjärnor när jag rörde på huvudet, en jul och nyår mitt i med sjuk Fru. Sen toppen fruset vatten och vattenskadan som orsakade det frusna vattnet. Nu två ställen som ska göras om. Nytt kök, och lägenhetens ska göras om från en 3a til att vi bor i två rum och hyr ut ett, mycket jobb. All stres försenade mig minst en om inte 2 månader. I dag börjar det kännas som jag är i kapp mig själv har jobbat hårt på att få till bakas lugnet igen och ha kontrollen, är problem att var en son som gillar att ha kontrollen, över omgivningen, och min kropp.

Startade viktresan 2016 1 april på 147 kg det akuta blev att en klyvvälte och träffade mig i magen, fick en stor blodutgjutning som ett smörpaket den tryckte undan bukfett som påverkade mitt hjärtas rytm. Så valet blev lätt gå ner i vikt fort eller operation, gillar inte oddsen på att bli sövd.

Där startade mål 5 kg. månaden fungerade bra, men blev tvungen rena min mat på alla skadliga tillsatser, det so är värst är alla lightprodukter de skapar socker sug och hindrar viktnergång. Bara ren produkter har gjort resan 4 gånger nu, men första gången jag är utan några sug, de försviner efter ett tag med ren mat, det är nästan tråkigt en tårtbit är inte god längre när man smakar, ser bar god ut.

Skulle varit i mål förra månaden vågen landade på 100,6 kg i dag 6 retfulla hekto per dag har gåt ner 3-4 hg per dag nu när stressen är under kontroll. Så under kan inträffa kan vara ner till den första. Blev i nu läget 4,64 kg i månaden i 20 månar, planen var 5 kg. och inte över 6 är där går gränsen för att jag ska klara rensakroppen, går jag fortare vilket jag provat blir jag knäpp och psyket drabbas. Har provat 30 kg. på 5 veckor höll på kosta mig livet slog ut psyket helt. Då fick jag veta att strebantning ofta var en orsak till självmord vilket det inte talas om alla.

Jag är inte missnöjd med resultatet, utan mycket nöjd, men kontrolfriken i mig gillar att planer fungerar. Har jag helhjärtat bestämt någ måste det var ett stort berg i vägen för att jag ska runda det sån är jag, fru påstår jag är för envis, och har för mycket tåla mod när något krånglar, och jag tycker om fixa krånglande saker.

Ha en bra resa och en underbar lördag, ta hand om er.

 

Gillar

Kommentarer

 • 28 jan 2017 09:37
  Bella50

  Du är bäst 😆👍 stort Grattis 👏👏👏💐

 • 28 jan 2017 10:24
  Arrietty

  Visst läste jag i förra bloggen att du planerade femtio kilo på ett år och första april är deadline... det målet klarar du utan de fem kilona per månad för det blir ju 60 kilo på ett år...

  Jag har också satt ett ganska tufft viktmål, men huvudmålet är beteendeförändring och omläggning av kost, klarar jag det kommer kilobortfallet också. Men det blir mer ett kvitto och egentligen en belöning än själva målet. Det är kämpigt att försöka hålla kostplanen men vågsiffran ger ju väldigt mycket glädje! 30 kilo på fem veckor har jag inte gjort däremot tio kilo på tio dagar, problemet med det är att jag aldrig klarat mer än tio dagar och sen blir det lögn att fortsätta mera sansat, istället har jag fått en långsam uppåtkurva som omintetgjort hela satsningen. Jag får gå tillbaka och kolla dina bloggar för att se vad du menar med att rena maten, om det är att äta oprocessad mat utan socker el tillsatser är jag redan hemma smiley förutom lingonsylt kan jag säga, fast den är hemgjord och inte så ofta förekommande...

 • 28 jan 2017 11:10

  Tack Bella. och Arrrietty jag fuskar med nån gång med lingonsylt med lite socker i. Jag äter inga tillsatser alls i mat som är skadliga, Väldigt lite socker där jag måste söta lite ofta honung vildsvin kräver lite honung 4-6 gram för att bli got har ingen söt i köttet.

  Den stor boven för mig var lightprodukter där vände det helt slutat med allt till fest kan steva fungera. Där försvann allt sug.

  Gäler att testa sig fram har haft 40 år på mig att lära mig den resa och min kropp. Viste i morse inan vågen visade vikte ungefär var jag skule hamna had trot på 4 ner men blev 6 hg.

  Ja kost förendringen är viktigaste och att må bra, mitt mål med sen är jag tävlingsmäniska så tävlar med mig själv trivs med det och gillar inte att förlora. men hade två mål 5 kg månaden till 100 kg. Ett år till att gå ner 50 det tror jag jag klarar.

  Senast uppdaterad 28 jan 2017 11:15

 • 28 jan 2017 15:32
  gasten

  Du har gjort en otrolig viktresa! 

  Pepp pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.