icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Afkruts blogg

117090
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
29 januari 2017 13:35
8

47 kg. 100 kg.Målrakan nu 2 dagar kvar 3 retfulla hg kvar.

Har lagt in en lite högre växel, blev tävlings sugen, noll tolerans på till satt socker i maten utom mitt formbröd på morgon är en aning honung i. Har med strukit allt vanligt mjöl i maten. Brukar var allt som ökar viktnedgången, vanlig ren mat utan tillsatser, ingen fasta bara under rid och hund eller stavgång vanliga rundan, målet är fortfarande 100 kg. Om minna beräkningar håller kan jag land exakt eller nåt hg på var sida.

Spännande tävla med sig själv, måste liva upp det tråkiga dimmiga vädret, inte ens mina fåglar är här och äter i dag, så ruggigt är det ute.

Lycka till med er resa, jag star steg 2 på min nu 50 kg till första april 97 kg sen beror det på hur jag mår, har en skarp viktgräns jag inte kan gå under, då fryser jag. Men kan finnas ett steg 3 med, men väldig längre tidsperiod.

De som följt min blogg vet att jag lovar få saker men denna resa är ett löfte till min fru, hon ville ha mitt löfte på att jag skulle gå ner, hon fick det men jag bearbetad det ett år ina jag viste att jag skulle kunna hålla det, då var jag beredd, och allt var planerat i min skalle. Där den svåra biten sitter vad är jag beredd att ändra på, gå ner i vikte är att ändra sin livsstil till ett hälsosammare liv inser man det så viner man, i anat fal blir det jojo. Jag äter got nu men nyttigt det enda är att det är svårare laga god mat, men skulle aldrig falla mig in att avstå från god mat, finns det inte recept gör jag på mitt egna vis med maten ock bokför allt. Kan säga det har blivit många nya recept denna gång, och har börjat gilla en massa mat som jag inte ens gillade förut.

Gillar

Kommentarer

 • 29 jan 2017 13:41
  Bella50

  Wow...säger jag bara. Toppen 👏👏

 • 29 jan 2017 13:53

  Grattis och bra kämpat! 

 • 29 jan 2017 15:08

  Du är en kämpe👍👍👏👏

 • 29 jan 2017 21:15
  Arrietty

  Jag står där vid sidan på målrakan och hojtar "HE-JA, HE-JA, HE-JA! Tre hekto på två dagar är piece of cake för en man av din kaliber... så det klarar du! Om nu inte ngt annat går sönder och kastar dig i totalstress surprise

 • 29 jan 2017 21:39

  Tack alla gumman var genomförkyld och har lite ont i hallsen men hoppas kuna mota olle i grind.

 • 29 jan 2017 21:43
  paloma

  Jättegrattis Afkrutyes

 • 29 jan 2017 22:37

  Oj, stort grattis!! smiley Lycka till kommande vecka!

 • 29 jan 2017 23:05

  Tack paloma och Johan ska fira när nästa steg är avklarat 50 käns så jämt, tyckte jag hade så mycket tid men skönt nog är det bar 2 månader kvar till april vill bli av med vintern skulle villa ha varmare ute och inga dubbar på bilen, har inga vinterdäck till kärran. När vi renoverar köket och vaten läckan.

Logga in för att skriva en kommentar.