icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
2 januari 2018 11:56
1

2018 andra dag, vikten närmar sig sin normala läge efter helgen, och görat börjar bli mycket det här året redan.

Beslutade mig för att inte gör något dristigast åt vikten utan äta min normala kaloriintag för att se vad kroppen gör, i dag 1,6 kg ner sen i går, vägde 90,4 i dag had räknat med att ligga under 90 till helgen, blev bortbjuden på mat i kväll ställer till det lite, men blir en wok till lunch då. Sen lite jobb före middagen i staden.

Alla spår av nyår ute, ved inburen och kaminens glaslucka putsad, men ingen eld nu har solvärme genom fönstren så 22,5 grader inne nu, skönt men väldigt ljust att se på datorn.

Inget nyårs löfte avgivet i år, min vikt resa är planerad redan att kör det vinande konceptet jag gör äter lite mer fett nu en vad jag gjorde i början så är mycket mer känslig för socker och vetemjöl. Är nackdelen fusk slår hårdare med söt då man äter fett, men man är mätt mycket längre då är jag inte någon extrem fetätare men jag använder smör och en del olja i min matlagning även lite grädde ibland. Har även börjat med gammaldags mjölk i kaffet.

Ha en bra viktresa 2018 önskar jag er alla.

Gillar

Kommentarer

  • 2 jan 2018 12:51
    Bella50

    Åh vad bra med vikten. Grattis 👏👏

    Önskar det vore jag....men det kommer att bli bra här också. ✌️

Logga in för att skriva en kommentar.