icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
1 december 2016 16:17
2

2 måsten avklarade i dag och ett? Kvar att göra före jul ute.

Dagen började kalt frös i sängen termostaten på element krånglade, min värmeflytare klarar hålla 15-16 grader i sov rumet, Men sen jag skadad handen håler jag 18 behöver lite hjälp inna det blir vinter då brukar värme flytaren klara det.

Pilade lite på elementet då hoppad det igång igen, måst nog byta det, är retfult bara 2 år gamalt lite drygt och nästan aldrig använt.

Det första måstet var att täcka båten så den klarar snön kapelet jag har till den är elastigst

Dagen började kalt frös i sängen termostaten på element krånglade, min värmeflytare klarar hålla 15-16 grader i sovrumet, Men sen jag skadad handen håller jag 18 behöver lite hjälp av elementet ina det blir vinter då brukar värme flytaren klara det.

Pilade lite på elementet då hopad det igång igen, måst nog byta det, är retfullt bara 2 år gammalt och nästan aldrig använt.

Det första måstet var att täcka båten så den klarar, snön trycker ner kapellet så det blir för tungt har lindat in båten i spännband så snön åker av.

Det andra måste var släpkärran, pressen håller inte för snön och regent, jag lutar den bakåt men hjälper inte, har fåt ösa pressen med en hink. Har snickrat till några bräder så de bär pressen så nu bör vatten och snö åka av. Handen gillade inte skruvdragaren, eller cirkelsågen.

? är en bräda till frige boden upp under taket, den är för bred ska sågas 2 cm. på bräden, svårt få bra och kräver att jag har sågen i onda handen, det kan jag inte kapa med vänstern som jag gjort i dag. Men inget blir förstört utan brädan, bra irriterande ha den ligga.

Så än så länge har det varit en bra dag min 80 årig kompis hjälpte mig med båten, man klarar inte att vara på båda sidor samtidigt.

Snart på väg mot staden.

Låter inte som så mycket jobb men tog hela dagen, får eventuellt hjälp med avloppet i morgon. Tror jag håller på att få stopp i det.

Ha en fin kväll var snälla mot er själva.

Backen upp från sjön på min promenad väg står mit i den och njuter.

413b40ff-6a70-4769-9bdc-378dd97e5b9f.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 1 dec 2016 20:46
  Bella50

  Man blir lite glad av en sån vy, eller hur ?👍

  Att du inte gör en sån "taknock" som Emmi11  lärde mig till våra vedförvaringar och odlingslådor ? Här ser du konstruktionen. Enkelt och du väljer ju grovlek på virket. Med presenning som Tak rinner allt av lätt. Toppenbra ide'

  Jag tog foto nu ikväll och det var inte ljus tillräckligt tyvärr. 

  35935e4a-6e2e-43d7-bd69-f7d38ac79b32.JPG

  406e3df8-c9aa-4ca9-a2c6-b88bf9ff81d4.JPG

  Senast uppdaterad 1 dec 2016 20:47

 • 1 dec 2016 23:18

  Jag brukar använda det till anat, men båten är 1.65 bred blir så högt då den står på båtvagnen. Grejorna vill inte stå kvar när det stormar, har en rygg i båten nu med, men det förbaskade kapellet är elastiskt så måst ha tät med stöd under, kärran har jag med kapell på, och kärran är bakåt lutad så vill regent trycka ner pressen, så byggde lite stöd att lägga under nu till sommaren modifierar jag taket och säter plast på det så jag skjuter in kärran under sen.

  Och skulle jag behöva är båten flytt bar med den här täckningen, och käran är med klar att använda, men har inte dubb på den.

  När jag bode på landet hade jag alltid vatenlednings rör färdiga att bar skruva hopp så hade man ett tält ill det man behövde, Veden som låg ute bygde jag ett 5 m. långt och 6 m brätt tak över där klöv jag och lagrade ved tills jag körd in den i ved boden, Plåten skruvade jag dän på en rivnings kåk och reglarna var krokiga som jag köpte billig som ved.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.