icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
19 juni 2018 10:27
5

13 år tillsammans kommer sakna honom han var en trogen kamrat i många år.

Min C5 bil byter ägare i dag brukade byta bil efter 3 år men den nya C5 jag beställt var för låg kom inte in med huvudet då jag fortfarande hade ryggproblem. Gick den utan problem 12 år, sen blev det ett elfel, var ett enkelt fel egentligen, displayen på instrumentbrädan, verkstaden byte datorn i bilen laddad en programvara som var bugar i, var på givare som de inte fick täta igen, och i dag har de blivit av med servisen på Citroën för de missköt den. Men det viste jag inte då, så egentligen hade bilen ett fel, men verkstaden orsakade en massa problem, vilket den en killen erkände, men när jag krävde ersättning fanns han inte längre kvar i firman, det de säger stämmer inte en med räkningen jag fått. Lät en vän som är advokat titta på det men han säger bar det finns fler mål mot dem, då de skyldiga inte är anställda längre, och Citroen sparkat dem är det en gråzon ett mål har på gott i 9 månader och den bilen står still nu.

Bilen är nu såld billigt med de fel jag vet om, och hela historien berättad för köparen som är bilmekaniker och egen företagare, tyckte bilen var så fin så den skulle hans fru få köra.

Jag har inte hitta något förut som jag åker så skönt i så kommer sakna den man körde utan problem 40-50 mil i sträck utan att bli tröt eller slut i huvudet då den går så mjukt och tyst.

Nu blir det att lära sig en ny bil Toyota Verso Intense Edition med alla lackerares älsklingsfärg White Pearl en dyrare form av metallic som när jag var ung var det krossade pärlor i den i dag görs den på syntetisk väg. Blir en lyxbil då det är en utgående modell 2017 var det priserbjudande jag fick för bra kunde inte låta bli. Tittade på den bilen 2015 enklaste modellen då den har ett helt plant lastutrymme nerfälld, 2 stolar extra man kan fälla upp vid behom blir 7 sitsig då. 2015  had jag fåt betala 63 tkr mer för den enklaste modellen, hittade den här modellen begagnad från 2015 gåt 7500 mil 7000 kr dyrare en vad jag ger för en ny. Tyckte det verkade bra då ligger mitt begagnade pris högre en vad jag betalar för den ny, sen är det svårt sälja så dyra bilar.

Här stormar det i dag skulle varit ut och krattat gräs men det går inte det blåser bort till grannen.

Vikten och jag inte överens, jag har samma midja mått mässigt och i kläd storlek, men det har blivit mer muskler av den tunga veden och motorsågandet, vedkubbarna väger råa 20-30 kg vid klyvningen 15-20 tungt det med. Nu har jag bar 0,7 kubik okluvet är osäker om det går in men det ligger täckt på kärran. Blir missomar för stillsam har jag lite träning där.

Har fet procenten gå på som jag inte litar på enligt. Så har nog inget val får höja min lägsta vikt något bara på 2 kg är skillnaden stor på hur mycket jag fryser. Vi pratar i dag om 2 kg inga mängder och sjunker lite varje dag nu, utan problemet är var mår jag best, är inte den roliga sifran som är viktig utan var är min må bra vikt där jag fungerar bäst. Fört var det runt 90 kund gå ner till 88 kg men i dag mår jag inte bra vid 88 kg fryser så dant då och det är inget kul har provat 91 kg där fryser jag inte lika mycket, men vill ju ha lite marginal, gick upp till 92 kg i 3 veckor nu för att prova det tråkiga där fryser jag minst. Sommaren är små problem men vintern är stora det märkliga vid 92 kg försviner minna vita fingra nästan helt, ingen hjälp när man frågar läkarna bra du måste äta nyttigt. Han är trovärdig som röker.

Vikten är nåt jag får fundera på hade hitta den vikt jag trivdes på, sen kan kroppen börja arbeta och nu mår den eländiga kroppen inte bra av att sitta still längre utan vill jobba helst lit tungt då sover jag bra och har inget ont, siter jag still och vilar får jag ont, är lustigt är nog en robot bygd för arbete.

Önskar er alla en Trevlig Midsommar här blir nog rätt lugnt får en lånebil.

0126fb4c-ace2-4885-8efe-6969b14cb76b.jpg92cca769-f68e-4f96-b864-5be4d9414689.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 19 jun 2018 11:43
  Bella50

  Det där med en lagom-må bra-vikt kan kännas lite "snopet" när även jag gick ner till runt 63 kg...av bara farten.

  Fryser fortfarande på runt 68-69 där jag ligger sen ett tag och mår förträffligt på den nivån. känner inte att jag för det mesta "avstår" nåt annat än rent socker ...det triggar mig för mycket.

  Varför inte vara nöjd så..? Varför stirra sig blind på siffrona.?

  Faktum är att jag fortfarande ( sen 5/12.15)  ligger under målvikt,  som då låg på 70 kg . Nu 68 sen länge.

  Det trodde jag var en omöjlighet i starten...är idag stolt och väldigt nöjd med den prestationen..

  Lycka till med allt. SNYGG BIL;SNYGG FÄRG yes

   

   

   

 • 19 jun 2018 11:51

  Kroppen trivs bäst i rörelse, så klart att du fått muskler då! Särskilt med så mycket ved som ska huggas, den hugger sig inte själv.

  Fast det där med vita fingrar är lite obehagligt, är det bara på vintern det blir så?

  Hoppas du kommer att trivas med din nya bil, du får lägga upp en bild på den när du fått den laugh

 • 19 jun 2018 12:05

  Nej får vita fingra på sommaren med är jobbigt men när jag liger 2 kg högre i vikt verkar det bli mer sällan. Ja byger väldigt anorlunda muskler mina blir som sten hårda remmar vilket ireterade mig i ungdomen då man ville ha 6 pack och snygga muskler, minna blev bar stark och sega, lyfte mer en vad min kropp höll för, skule det var tungt måste jag ha bälten och knskyd för att hålla, rygg och knän klarade inte vad jag lyftepå den tiden körde lite marklyftt, fick alldrig min långa rygg må bra av det.

 • 19 jun 2018 12:12

  Ja bella min mål vikt var 95 kg från början sen har jag varit nere på 86 kg men där mår jag inte bra, sifrorna spelar ingen roll igentligen, bar ett sätt att veta vad jag äter, så det inte rusar i väg, har kommit dit att jag unnar mig lite gott i bland och betalar priset för att fixa det under veckan som kommer. Men hjärtmedsinen och jag kommer inte överens nåt bra jag mår bäst när jag glömmer den, inget bra, det är ingen lite skilnad gör 10 min på 5 km med eller utan medcin utan 10 min snabbare utan en svet droppe i pannan, då har jag hyfsad tid med medcinen.

   

  Inget är enkelt vill ha en vikt bar för det är lättare med att hålla den då jag har inte skrivt på snart ett år så det fungerar bra.

 • 19 jun 2018 12:38

  Har du arbetat mycket med typ motorsåg även när du var yngre? 

  Ursäkta om jag är frågvis men risken finns att du lider av Raynauds sjukdom. Den primära formen drabbar iofs oftast kvinnor men den sekundära kan man drabbas av genom bland annat att använda vibrerande verktyg för mycket, köldexponering m.m. 

  Fast det borde ju en bra läkare kunna räkna ut själv, om jag som inte är utbildad kommer på tanken menar jag. 

  Å andra sidan är läkarna stressade nu för tiden, han kanske inte tänkt på att testa för det bara?

Logga in för att skriva en kommentar.