icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Afkrut: mitt gamla skytte namn. Är en gubbe på 66 slitit på kroppen, är utsliten, blivit förgiftad mm. 2/12 2013 Köpte vi huset vid Bo Hage, se bilden vatten utsikten från matbordet på altanen, Det köpet räddad nog mitt liv hade börjat vissna i Stockholm efter 14 år där. Har bott 44 år på gård. i Jönåker, var vapenhandlare, tävlings skytt har SM medalj. Har använt MD för ut gåt ner 30 kg fungerade då med, Resan började 20/3 vägde 147 kg, börjad bokföra här på sidan 18/4 vägde 137 kg då. Den 26/8 2016 gåt ner 29,9 kg aktuell vikt 117,1 kg Mål vikt då 100 kg den är nu 20180209 88 kg. Har röjt både buskar, sly, och kört 32 släpkärror till tippen med soppor. Har en HR 432S med vanlig motor, en el snurra och ekolod. Fiskekompisar börjar tryta så letar nya fiskeintresserad så någon i närheten hör av er, Det vanligast är gös, gädda och abborre lite kräftor.
29 mars 2017 22:56
5

12 timmars vila, Snart allt upp i köket fredag det mesta klart.

 

Jag lyssnade på alla era klocka råd, gick till sängs kl. 21.00 och låg till 9.00 i dag sen lugn frukost, städad undan allt i köket, monterade lite dämpare på dörrar och fixade lite på handtagen. Sen plockade jag in 11 fulla banankartonger i skåpen blev mycket klurande och en del provande och flyt på hyllor. Stora frågan vad ska jag kasta bort, får in allt i skåpen men det som inte andvänts på 3 år är onödigt. När jag fixat plats upptäckte ja skärmaskinen och glasmaskinen, göra egen yoghurtglass till sommaren är gott och ganska lite kalorier i.

Tröt nu ska baka i morgon och klistra lite gummi på skåpen och försök få in de sista verktygen och lämna till bakas 16 banankartonger till min bror blir fult i bilen. Undrar om jag får in dem.

Vi räknar med att köket blir kaklat på fredag, och skivan över spiselen blir klar, och plåten framförspiselen och en tröskellist plus 2 ventiler. Verkar mycket så lite blir nog kvar till måndagen då man ska foga kaklet. Köket är klart med de mesta snickerierna, blir lite tak och golvlister kvar och fönster lister. Ska måla mina träfärgade fönster vita går inte att få dem rena och det blir ljusare inne med.

God natt ha en fin kväll. Kommer bilder när kaklet är uppe.

 

Gillar

Kommentarer

 • 30 mar 2017 07:04
  paloma

  Vad skönt att du tog en rejäl vila, det behövde du nog.

  Jag vet inte varför man samlar på sig så mycket extra just i köket, det är som i husvagnen där man har en massa bra att ha grejer. När vi köpte ny husvagn bestämde jag att bara ha precis det man behöver, och det har jag lyckats hållasmiley

 • 30 mar 2017 08:32
  Bella50

  Med husbil blir det dubbelt av allt på nåt vis...men min svägerska flyttade med sig kastruller och pannor hemifrån varje gång. Det vill inte jag.

  Har köpt jättefina grytor och sånt på loppis till husbilen.

  Det är i huset det blivit lite "onödigt" stående...borde rensa. Gott att ha ett litet kök som trots allt begränsar mig.

  Spännande med köket afkrut. Lycka till med slutspurten. 👍

 • 30 mar 2017 09:47

  Tack Paloma och Bella i husbilen hade jag bar det jag använde, blev mycket i alla fall med 2 hundar på 150 kg som skulle ha sina saker i bilen, jag hade husbilen uppställd i Nyköping var bar till första resan och sen semestern som jag packade den i Stockholm så var tvungen ha den komplett så man bar behövde maten med, vi tog över huset med alla köksredskap och allt, bar lite antika fat och kristallskålar kvar sista pannorna är bortskänkta till behövande, gamla kaffebryggaren med fast det var en fin bryggare fick en ny i present. Av en som med gillar gott kaffe.

  Det har ändrat på sig förut var köket i Stockholm det med bästa utrustningen, nu är stugan i kapp, och har bättre spisel och ung, och nu med stordiskmaskin, är här alla vänner hälsar på trevligar en sitta i en lägenhet i Stockholm. Men måste kasta lite mer saker skåpen, de nya rymmer för mycket fick plats med allt igen som var packat, skillnaden är att nu kommer jag åt nästan allt direkt, är lådor i stället för hyllor i alla skåp och karusell i hörnskåpet.

   

  Senast uppdaterad 30 mar 2017 09:52

 • 30 mar 2017 12:35
  Donnina

  Göta Petter Afkrut, va mycket köksprylar du har,  -11 kartonger! Skämt åsido, så skönt att du änligen kommit i ordning och fixat och donat så du fått det som du ville! Bra jobbat! Det blir nog fint med vitmålade fönster, ser modernare ut också, trärent är nog lite ute nuförtiden...

  Ta det lite lugnt nu och njut av allt du åstadkommit! smiley

 • 30 mar 2017 15:08

  Både och men 60 talas stuket var alltid fönsterna vitmålade för att det sjulle bli så ljust inne, min fönster är för dåligt skötta får dem inte snygga utan att måla dem då håler de min livstid hade tänkt byta dem, men köket blir dyrt. När jag VI har ritat det själva finns inget utrymme som nte är utnytjat, och på lördag åker frysboxen ur köket och blir hörnsoff bord.med en duk på den försvinner och en gamal hurts blir soffbord på andra sidan blir som ny med en s´kiva på sidan, där får grejorn till brasan plats, ska byga om den i morgon med hjul så får gasolkaminen plats bakom då drar man bara ut hurtsen så koer kamin med ut går på hjul, ger 4000 wath så värmer upp ett rum från 5-10 grader till över 20 på 30 min. Hade en sådan vid hälla med där lade cirkulationspumpen av vid strömavbrot, och det förbikopling som jag lät rörmockarn sätta in fungerade inte.

  Här nere behövs den inte men hade gasolflaska full och fick ett bra erbjudande på att köpa den för 400 kr i stället för 1200 kr. så slog till,

  Då kan jag tina upp gumman när hon fryser.

  Senast uppdaterad 30 mar 2017 15:09

Logga in för att skriva en kommentar.