icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

ANNDAH44s blogg

Medelhavskost 79,9 kg 68 kg 1258
Med åren händer det saker i kroppen. Började min nya kostresa 2013 när diagnos ledgångsreumatism blev en följeslagare. Tänkte för mig själv att något måste det finnas som JAG kan göra för att hjälpa kroppen att hitta balas, det blev LCHF och Paleo. Återhämtade mig långsamt men bra med mindre och mindre symtom av reumatismen, livet vände!
Nu är jag 44 år och under sommaren -18 och höst har kilon smugit sig på sakta men säkert. Märker på hud och hår att något stökar i kroppen, gissar att det är hormonerna som inte är i ok balans. Har verkligen kämpat för at gå ner i vikt men inte lyckats. Inget socker, lågt med kolhydrater och nollat intag av spannmål men inget minus på vågen. Nu är jag galet förvirrad och väldigt trött på det här, så sugen att nå mitt viktmål.
Planen under våren är att öka träningen, kontrollera energiintaget och då extra på kolhydraterna.
Träningen måste jag anpassa efter hur kroppen mår men Matdagboken blir min vägledare i vardagen.
Hej våren och och sommaren, här kommer jag, laddad till tusen!
15 mars 2019 06:37

Påbörjat femte dagen med 800kalorier

Godmorgon!

Fjärde dagen passerade rätt lätt förbi när det gällde hungerkänslorna. Hungrig var jag mellan målen men magen knorrade inte lika högt.

Lite piggare också så idag kickar jag ytterligare med ett spinningpass innan drar hem för att ta helg. Klart helgen känns lite utmanande. jag brukar unna mig lite extra på helgen men den här gången drar jag åt lite.

Det har faktiskt börjat visas resultat på vågen så jag vill hålla i det, det finns hopp just nu att kunna närma mig min målvikt. Mhhhmm det ger mersmak :)

Ha en trevlig Fredag!!

Anna

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.