icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
21 april 2014 07:09

tredje natten jag inte kan sova:-(

I natt var det dax igen,kl2 då fick jag nog klev upp var uppe till 3sen sov jag av och till kl6 då klev jag upp! Det är så jäkla frustrerande tur jag varit ledig!! Ingen vidare bra dag i går allt spåra ur,på kvällen åt jag godis inte mycket men kunde inte låta bli,sen blev det både det ena och andra!! Så himla trött och seg magen mår skit ska samla ihop mig och ta nya tag i dag!!! Blev motionerat i går cyckla plus promenad det är jag väldigt nöjd med:-) sista lediga dagen hm hm få se vad som händer ska bara vara hemma är det planerat det blir skönt kram på er i solen

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.