icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
8 maj 2014 20:34

snart helg äntligen:-)

Veckan har gått väldigt fort skönt,i morgon en lång dag men det gör inget när helgen kommer,här har det regnat hela dagen inte så kul!!tränar på funkar har råkat på cyckladnde ätit bra lite för fel på morgonen en smörgås och ägg har det blivit hela veckan klarar mig bättre på det blir inte så hungrig blev pannkaka till middag gomed hallon och grädde.varit till sjukgymnasten igen, går en gång i veckan armen helt slut och i dag fick jag hjälp med ständig huvudvärk så skönt men gjorde ont av nålarna,är stick rädd för sprutor och blod och allt sånt,men jag fixa det så nu ska det bli bättre:-) nästa vecka ska jag till sjukhuset och ta nya cellprov har förändringar så jag går lite oftare så det inte blir värre.ja nu ska jag kolla tv och slappa ha det gott kämpa på kram:-)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.