icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
3 augusti 2014 13:54

semester med regn gör inget!

Hej semester i Orsa sambon och jag kom i fredagskväll så mysigt,allt har gått super bra i går gick vi en mil runt en sjö var så varmt men skönt att röra sig, maten går riktigt bra men blir lite svårt i bland men känner mig nöjd ändå,i dag har vi softat inte gjort så mycket regnar ute till och från,jag har mysat till det i förtältet med ljus och rökelse mys mys!funderar om jag är gluten lergisk läste i en tidning i går som stämde på mig,har redan problem med mjölk som jag inte tål,i går fick jag i mig så i natt hade så ont i magen och sprang på toa i natt så sömnen blev inge vidare bra så segt här!i går badade vi otroligt varmt blir nog bad i morgon med då ska det bli varmt igen så jag kämpar på kram kram på er

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.