icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
8 oktober 2014 15:06

migränn i går kväll igen:-(

Blev så jäkla dålig snabbt,gick och la mig vid 19.00 ca trodde jag skulle va hemma i dag,började med ett jobb själv så det gick rätt bra men tar sån kraft av mig,har tränat och sovit 1tim tagit det lugnt sen känner lite nu med så jag tog en tablett igen få se om det går över! Tror det är vädret som spökar i kroppen,bara samla kraft,skulle till sjukgymnast i dag men han sjuk!,så har en tid på tisdag igen,blir bra ska till Stockholm på lördag måste bli pigg till dess!kram

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.