icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
22 juli 2014 17:25

migränn hu hu

värmen tog all min kraft i dag,sista jobbet då kom det blev så dålig fick stanna och kräkas på vägen hem.Tog 2tabl och la mig bara snurra och illamående låg och åt en smörgås så det skulle vända sen somnade jag,vid 16ca var det bättre så då ducha jag tog det lugnt skönt att jag är ensamm hemma,det har gott länge åndå i värmen klarat mig bra men nu fick kroppen nog så nu ska jag samla kraft 3dagar kvar innan semestern,man orkar inte så mycket nu dricker vatten så man storknar men bara kämpa vidare kram på er i värmen

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.