icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
5 september 2014 19:50
1

mått riktigt bra i dag:-)

Äntligen så känns det bättre inombords och sorgen bättre så skönt men jag tar det lugnt så jag kommer på fötter! Jobbat hårt i dag så mycket att göra på jobbet men nu är det helg:-)tränat i dag och går med stegräknare på mig blir väldigt många steg,kollar så så jag kommer upp i 10000 steg men det klarar jag blir mycket mera så det är bra:-)i helgen ska jag måla håller på i mitt sovrum börjat med fönstret ska göra klart det och kanske börja m ed taket sen så det blir nån ordning där,läste nåt att hoppa hopprep så det ska jag prova var längesen,trött trött så det blir nog kväller tidigt i dag ha det gott kram kram:-)

Kommentarer

  • 5 sep 2014 20:21

    Stegräknare var ett bra tipps! Tack :)

Logga in för att skriva en kommentar.